Tõeliselt võimsa Zenbook Pro 14 Duo OLED on Intel® Evo™ sertifikaadiga seade, mis võimaldab loovatel kasutajatel oma võimeid maksimaalselt ära kasutada. Sülearvutit pakutakse kuni 12. põlvkonna Intel® Core™ i9-12900H protsessori ja tippklassi NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti graafikakaardiga. Mõlemat jahutatakse parima jõudluse tagamiseks ASUS IceCool Plusi tehnoloogia abil, mida toetab uuenduslik AAS Ultra mehhanism, mis aitab korpust tõhusalt õhutada ja kallutab ka järgmise põlvkonna puuteekraani ScreenPad™ Plus mugava nurga alla, tagades seega sujuva ja kaasahaarava visuaalse kogemuse.

Kõige nõudlikumale kasutajale mõeldud Zenbook Pro 14 Duo OLED jätab oma rivaalid varju, pakkudes tippmonitoride tasemel visuaalide jaoks 2,8K OLED HDR 16:10 Dolby Vision®-i puuteekraani. Põhiekraanil on sujuv 120 Hz värskendussagedus, PANTONE’i valideeritud värvitäpsus ja kinoklassi 100% DCI-P3 värvigamma.

Järgmise põlvkonna ScreenPad Plus

Zenbook Pro 14 Duo OLED-i järgmise põlvkonna ScreenPad Plus on 12,7-tolline sekundaarne puuteekraan, mis toetab ka kõige uuemaid ülitäpseid puutepliiatseid, näiteks ASUS Pen 2.0. Lisaekraani kallutusmehhanism on täielikult ümber kujundatud, aidates seeläbi luua uudse AAS Ultra süsteemi, mis suudab ScreenPad Plusi tagaosa kuni 20 mm võrra kergitada, saavutades kaldenurgaks 12°. Uudne süsteem asetab ScreenPad Plusi ideaalse vaatenurga alla, võimaldades seda mugavalt kasutada tandemis põhiekraaniga. Niisamuti parandab uus süsteem seadme jahutust, võimaldades 38% suuremat õhuvoolu kui eelmise põlvkonna puhul.

AAS Ultra tehnoloogiaga ASUS ScreenPad Plus on varustatud ka uue ScreenXpert 3 tarkvaraga, mis muudab ekraaniülese rööprähklemise ja loomingulised töövood veelgi tõhusamaks. Sisseehitatud rakendused, näiteks App Switcher ja App Navigator, suurendavad efektiivsust veelgi ja toetavad nüüd ka väliseid kuvareid.

Uus Control Paneli rakendus annab kasutajatele täpse ja intuitiivse kontrolli enda valitud loovrakenduste üle, võimaldades hõlpsalt muuta pintsli suurust, küllastust, reguleerida kihi läbipaistmatust ja paljut muud. Control Paneli rakendus pakub nelja tüüpi juhtelemente – valimine, nupp, liugur ja kerimine. Rakendus on täielikult kohandatav ja töötab rakendustega Adobe® Photoshop®, Illustrator®, Lightroom Classic®, Premiere® Pro ja After Effects®. Toetavate rakenduste nimekiri täieneb tulevikus veelgi.

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) sülearvuti

  • Järgmise põlvkonna ScreenPad™ Plus: suurem ja heledam täislaiusega 32:10 puuteekraan koos 12° AAS Ultra automaatse kallutusega, ScreenXpert 3 ja juhtpaneel tõhusate töövoogude jaoks

  • Suurepärased visuaalid: 550-nitine 16:10 2,8K 120 Hz OLED Dolby Vision® puuteekraan; 100% DCI-P3; PANTONE®-i valideeritud; TÜV sertifikaat

  • Võta viimast: Intel® Core™ H-seeria protsessorid; kuni 85 W TDP koos IceCool Plusi ja AAS Ultra disainiga; GeForce RTX™ 3050 Ti; 32 GB RAM; 2 TB SSD

Ülimad visuaalid

Tipptasemel loomingu jaoks loodud Zenbook Pro 14 Duo OLED pakub suurepärast visuaalset kogemust, ühendades järgmise põlvkonna ScreenPad Plusi maailma juhtiva 14,5-tollise 2,8K 120 Hz OLED NanoEdge’i puuteekraaniga. Suurema visuaalse tööruumi jaoks mõeldud 16:10 kuvasuhtega peamine puuteekraan on Dolby Visioni sertifikaadiga ja PANTONE’i valideeritud.

Kõige sügavamate mustade toonide jaoks on ekraanil ka VESA DisplayHDR™ True Black 500 sertifikaat, et tagada ülirealistlikud detailid ka kõige tumedamates stseenides. Ekraani kinokvaliteediga DCI-P3 värvigamma tagab ülierksad värvid, samas kui ülikõrge 120 Hz värskendussagedus ja 0,2 ms reageerimisaeg muudavad isegi kõige kiiremad stseenid ülisujuvaks.

Võta sellest viimast

Zenbook Pro 14 Duo OLED-i juures pakutav kuni 12. põlvkonna Intel Core i9-12900H protsessor pakub äärmist jõudlust iga loomingulise ülesande puhul. Neljateistkümne tuumaga võimaldab see vaevata korraga mitut ülesannet täita, misjuures on toeks Turbo Boost kiirusteni kuni 5 GHz. 60 W maksimaalne TDP sobib suurepäraselt CPU-nõudlike ülesannete jaoks, võimaldades kasutajatel kulutada vähem aega ootamisele ja rohkem aega tegutsemisele.

Kõikide võimsate komponentide jahutus algab jahutussüsteemist ASUS IceCool Plus, mis kasutab kaht vaikset IceBladesi ventilaatorit kuni 97 3D-kõvera labaga. Need jahutavad kahte 8 mm soojustoru, samas kui uue AAS Ultra mehhanismi toel juhitakse korpusest välja 38% rohkem kuuma õhku. Tulemuseks on protsessor ja graafikakaart, mis suudavad töötada kuni 85 W kombineeritud TDP-ga.

Süsteemi seovad kokku 32 GB kiiret muutmälu ja ülikiire 2 TB PCIe® 4.0 x4 SSD.

Saadavus ja hinnakiri

ASUS Zenbook Pro 14 Duo (UX8402) on saadaval alates 29.11.2022.

ASUS

ASUS on ülemaailmne tehnoloogialiider, kes pakub maailma kõige uuenduslikumaid ja intuitiivsemaid seadmeid, komponente ja lahendusi, et pakkuda uskumatuid kogemusi, mis täiustavad inimeste elu kõikjal. Oma 5000 ettevõttesisese teadus- ja arendustegevuse eksperdist koosneva meeskonnaga ASUS on maailmas tuntud tänapäevaste tehnoloogiate pideva ümberkujundamise poolest homseks, kogub iga päev rohkem kui 11 auhinda kvaliteedi, innovatsiooni ja disaini eest ning kuulub Fortune’i maailma imetletuimate ettevõtete hulka.


Jaga
Kommentaarid