Varem olid veekindlad rõivad ja jalanõud kummist, PVCst või muust materjalist, mis ei lasknud õhku läbi ja ajasid vähemagi liigutamise juhul kohe higistama. Liigne soe õhk ei suutnud materjali läbida ja kogunes selle alla. Nii sai selle kandja ikkagi märjaks – iseenda tekitatud niiskusest.

Kuidas saab 100% veekindel asi õhku läbi lasta?

Gore-Tex on veekindel membraan, mille tihedus on seatud selliselt, et vesi sisse ei mahuks, kuid õhk pääseks liikuma. 1 cm² Gore-Tex materjalil on 3,5 miljardit poori, mis on 20 000 korda väiksemad kui veetilk, kuid 700 korda suuremad kui veeauru molekul. Nii pääseb õhk seest välja, kuid vesi väljast sisse mitte.

Gore-Tex kui preemium-märgis

Gore-Texi tootja Gore on seadnud kõrged kvaliteedistandardid, millisel juhul lubatakse konkreetsel rõival või jalanõupaaril Gore-Texi kasutada. Enne heakskiitu soovivad nad toodet ise näha, katsuda, testida ja veenduda selles, et toote teised komponendid ning see tervikuna kuulub preemium klassi. Niisiis on Gore-Tex membraani olemasolu tootel meile kui tarbijatele lisakinnituseks, et tegemist on funktsionaalse preemiumkaubaga.

SNICKERS WORKWEAR PREEMIUM GORE-TEX TALVEJOPE kõikide lisadega – tule proovisõidule!

Tõeliselt hea talvejope saamislugu on pikk ja ainukordne. Tänase tulemuse taga on üle 45 aasta pühendumist, katsetamist ja palju tööd. Snickers Workwear 37,5®tehnoloogiaga Gore-Tex talvejope on tõeline elamus nii kehale kui silmale. Lisaks veekindlusele, tõhusale 37,5® soojustustehnoloogiale, hingavusele on selle disain erakordselt hästi õnnestunud. See istub selga nagu valatult! Proovi järgi – vau-efekt on garanteeritud.

Eelpainutatud käised, venivad paanid abaluudel, eest kõrgem ja tagant madalam jope serv, eriti hästi ümber kaela hoidev kõrge krae, mugav ning nägus kapuuts on vaid mõned nüansid, mis panevad selle talvejope liikuma koos sinu kehaga.

Enneolematult pehme Gore-Tex

Gore-Tex jopesid on ennegi tehtud, kuid kõnealune paistab silma enneolematu pehmusega. Gore-Texi pidev areng on varasemast jäigast materjalist teinud ülimalt pehme, kerge ja mõnusa kangaga mugava jope, kus miski ei reeda lisatud membraani, kuid kogu funktsionaalsus veekindluse ja õhuliikumisega on endiselt tagatud.

37,5® tehnoloogia reguleerib olusid jope all

37,5® tehnoloogia on dünaamiline termoregulatsiooni tehnoloogia, mis aitab hoida optimaalset mikrokliimat riidekihtide vahel. See hoiab 37,5°C ja 37,5% suhtelist niiskustaset – numbrid, mis on asjatundjate rohkete testide tulemusena parim võimalik keskkond meie kehale, et säilitada mugav enesetunne, ergas meel ja tegutsemistahe, mistõttu kasutavad tehnoloogiat kõik suuremad spordiriiete tootjad.

37,5® tehnoloogia töötab niiskusega, sest liigne niiskus on põhjus, miks hakkab palav, aga ka põhjus, miks hakkab külm. Kangasse on lisatud vulkaanilisest liivast valmistatud aktiivsed osakesed, millel on miljardeid mikropoore. Need osakesed neelavad kehast tulevat infrapunakiirgust ja muudavad selle jõuks, mis käivitab töö.

Kui niiskust ei ole, olemine on lahe ja mõnus, säilitavad osakesed keha tekitatud energia, et aidata hoida sind soojas. Kui tekib niiskus (higiaur), hakkab palav, kasutavad osakesed seda energiat, et liigutada liigne niiskus veel veeauru olekus, enne higi ladestumist, kangast välja. Osakesed ajavad niiskuse kiiresti väga laiale kangapinnale, kust see kiiresti aurustuma saab hakata. Kui sul hakkab külm, saadetakse säilitatud kehasoojus tagasi, et aidata sooja hoida. Kangas peituvad aktiivsed osakesed püsivad kindlalt kuni rõivaeseme elukaare lõpuni.

Ilusaim must jope – nagu hästi hoitud saladus

Sisu ja funktsionaalsust on Snickersi Gore-Tex talvejopel kuhjaga, aga vaata vaid: nii kena musta jopet pole te veel näinud. Ava lukk, võta see riidepuult ning sa mõistad, millest jutt: hästi peidetud ja vilkamisi nähtavad helkurpaneelid, logodetailid ja võrkvooder siseviimistluses, funktsionaalsed taskud, veekindel lukk ja minimalistlikule mustale lisatud maitsekas helkurkujundus küünarvartel.

GORE-TEX TALVESAAPAD

Temperatuuri kiire vaheldumine sulailmadest krõbekülmani on meil harilik talvine väljakutse. Kui ülakeha on veel võimalik enam-vähem kuivana hoida, siis saapad saavad ikka märjaks.

SOLID GEAR Gore-Tex talvesaapad
SOLID GEARi talvesaabaste mudel Talus on vastupidavast mikrofiibrist ja kvaliteetsest nahast kombineeritud pealsete ja põrutust neelava PU-vahetallaga. Külma eest kaitseb soe vooder. Ergonoomilised, laia liistuga saapad on ülimalt mugavad, hämmastavalt kerged, stiilsed, soojad ja veekindlad ning vastavad kõikidele turvasaabastele kehtestatud nõuetele. Saabaste kummitalla koostis ja muster tagavad väga hea haakuvuse pinnaga. Kuumuskindel tald kannatab õlisid ja kergemaid kemikaale. Talla muster hülgab lund ja mustust – nii on sinu kodu, auto või töökoht puhtam ja kuivem.

Kui on soov minna täispangale ja armastad Boa® kiirkinnitust, tasub võtta Solid Gear Polar talvesaapad.

COFRA Gore-Tex talvesaapad
COFRA pakub Gore-Tex membraaniga mudelit Brimir. Kvaliteetsed ja vastupidavad veekindlad täisnahast pealsetega talvesaapad pakuvad suurepärast mugavust ja kaitset. Kasutatud on spetsiaalselt töödeldud täisnahka, mis säilitab oma head paindeomadused ka väga madalate temperatuuride juures. Lai liist lisab mugavust ja polükarbonaadist ning klaaskiust stabilisaator tallas kaitseb jalga väändumise eest.

Kanna saabastes õhukesi meriinosokke
Gore-Tex membraani õhuvahetusvõime on hea, kuid siiski ülemise piiriga. Et ennetada omaenese niiskusest märgi varbaid, kanna talvesaabastes Woolpoweri õhukest meriinosokke, mis liigse niiskuse endasse imavad ja jalad siiski soojas hoiavad. Õhukesi seetõttu, et saapad on tõeliselt soojad. Kui su varbad koguaeg külmetavad või pead seisma väga külma ilmaga pikalt paigal, kasuta kihilist kontseptsiooni: alla õhukesed meriinosokid, peale veidi paksemad või oluliselt paksemad.

Astu sisse lähimasse TAMREXi kauplusesse ja proovi oma uut Gore-Tex varustust või telli e-poest: Snickersi Gore-Tex talvejope, Solid Gear Talus talvesaapad või Cofra Brimir talvesaapad.

Jaga
Kommentaarid