Stuudios olid Luminori peaökonomist Lenno Uusküla, Luminori ettevõtete panganduse juht Indrek Julge ja Luminori äripanganduse juht Marjan Savtšenko. Saadet juhtis Tanel Talve.

Saatejuht küsis saate alguses külalistelt naljaga pooleks, kas pankuritel ei oleks hetkel hoopis kõige parem aeg puhkusele minekuks ja viitas uudistele, et laenunõudlus on viimasel ajal korralikult vähenenud ja üldine meeleolu ettevõtluskeskkondades pigem hall. „Õnneks see asi nii hull ei ole. Me tahame oma klientidega koos olla nii väga headel kui ka natukene keerulisematel aegadel ja nendele panga poolt tuge pakkuda,“ ütles Indrek Julge ja lisas, et laenunõudlus pole kusagile kadunud ning uusi projekte võetakse endiselt ette, kuigi neid enne põhjalikumalt läbi kaalutakse.

Kuivõrd on euribori tõus mõjutanud laenu võtmise ja laenu tagasimaksmise võimet? Kuidas vaatavad pangad jahenevas majanduskeskkonnas uutele laenutaotlustele? Millised riske näeb pank ettevõtetel ees ootamas? Kuidas uues majanduskeskkonnas toime tulla?

Vasakult: Marjan Savtšenko, Tanel Talve, Indrek Julge ja Lenno Uusküla