„Elame praegu väga keerulisel ajal, mil kiire inflatsiooni tõttu on peaaegu igas valdkonnas kõik hinnad tõusnud. Nii on tõusnud ka uute sõidukite hinnad ja hoolduskulud kasvanud koguni 20–30%,“ ütles SIXT Eesti tegevjuht Karita Orusaar.

„Tarbijad kaaluvad aina põhjalikumalt suurte ostude tegemist ja pikaajaliste kohustuste võtmist. Sellest tulenevalt nägime vajadust pakkuda kuutasupõhist teenust, mille saab lõpetada igal ajal, kuid mis annab sõiduki omamisega sarnase mugavuse ja liikumisvõimalused. Samas võimaldab autoga seonduvad kulud kontrolli all hoida ja vältida ühekordseid suuri väljaminekuid näiteks hooldusele, rehvidele, ülevaatusele jne. Samuti hoiab see kokku kliendi aega, mis kuluks erinevatele autohooldusteenustele, sest need korraldame meie ja klient saab selleks ajaks oma käsutusse asendusauto.“

SIXT+ auto püsitellimus ühendab endas autorendi ja liisingu parimad küljed. See on mõeldud nii eraisikutele kui ka uutele ja kasvavatele ettevõtetele, kes vajavad oma igapäevatöös ja kohustuste õigeaegseks täitmiseks autot võimalusega kontrollida rahavoogusid. Püsitellimus sisaldab kõiki vajalikke igapäevateenuseid: sõidukikindlustus, tehnohooldus, igapäevased remonditööd, suve- ja talverehvid, rehvide hoiustamine ja vahetus, tehniline ülevaatus, maanteeabi, vajadusel ka asendussõiduk. Kasutaja ise peab kandma vaid tankimis- või laadimiskulu.

SIXT+ autopargis on üle 1000 uue või vähekasutatud Audi, Toyota, Volkswageni, KIA, Škoda jt. Mõeldes jätkusuutlikule pikaajalisele arengule, on SIXT igal aastal suurendanud ka oma keskkonnasõbralike elektri- ja hübriidautode osakaalu.

SIXTi frantsiisi haldaja Baltimaades on alates 2010. aastast Transporent SIA, pakkudes Eestis, Lätis ja Leedus autode lühirenti, püsitellimust ja liisingut. Ettevõtte autopargis on üle Baltimaade enam kui 7000 masinat. SIXTi autorendi esindused asuvad Riias, Liepājas, Tallinnas, Tartus, Vilniuses, Kaunases, Palangas ja Klaipėdas, aga ka nende linnade lennujaamades.

Jaga
Kommentaarid