Laupäeval laekus politseile abipalve tuvastamaks kadunuks jäänud jäänud Simoni (18) asukohta. Politsei asus kohe poissi otsima ning selgus, et öösel kella 2.30 ajal, mil noormehe telefon oli veel sisse lülitatud, näitas see tema asukohaks Noblessneri pargi piirkonda, mis jääb tema kodule võrdlemisi lähedale.

Käisid intensiivsed otsingud, mis algselt keskendusid infokorjele, siis maastikutööle ning jõudsid seejärel veealuste otsinguteni.

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Karl Kalda sõnas, et täna kella 9 ajal hommikul jätkati Simoni otsingutega päästeameti Põhja-Eesti pommigrupi sonari ja allveeroboti abil Noblessneri sadama piirkonnas veest. Kella 12.30 ajal märgati roboti abil vees inimest meenutavat kuju. Kella 14.30 ajal tõid tuukrid välja surnukeha. Kalda kinnitas, et paraku oli tegu Simoniga. „Avaldame lähedastele kaastunnet. Kuigi noor inimene kaotas oma elu, saime vähemalt otsingutega anda lähedastele teadmise sellest, mis Simoniga juhtus,“ märkis ta.

„Hea meel oli näha, kui paljud inimesed soovisid otsingutel kaasa aidata. Vabatahtlikud olid otsingute algfaasis meile suureks abiks. Täname ka sadama personali, kes olid igati koostöövalmis. Samuti toetasid otsijaid sadama piirkonnas töötavad inimesed.“

Jaga
Kommentaarid