Eile, 19. novembri pärastlõunal sai politsei abipalve tuvastada 18-aastase Simoni asukoht, kes teadaolevalt läks eile sõpradega pidutsema ja pole seniajani koju tagasi tulnud. Noormehe telefon on välja lülitatud. Teada on seegi, et oma terviseseisundist tulenevalt võib Simon kõrvalise abita hätta sattuda.

Politsei asus kohe poissi otsima ning selgus, et öösel kella 2.30 ajal, mil noormehe telefon oli veel sisse lülitatud, näitas see tema asukohaks Noblessneri pargi piirkonda, mis jääb tema kodule võrdlemisi lähedale. Patrullid on parasjagu noormeest linnas otsimas ning samal ajal kogutakse lisainfot nii küsitluste, turvakaamerate salvestuste ja muude otsingumeetodite abil.

Simon on umbes 185 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on pikad juuksed ja prillid. Seljas kandis ta kodust lahkudes halli jopet, jalas tumedaid pükse ning musti saapaid.

Kui kellelgi on infot, mis aitaks Simoni asukohta tuvastada, palutakse sellest viivitamata anda teada politseile telefonil 112.

Politsei pressiesindaja ütles, et pühapäevase hommikuse seisuga kestavad otsingud endiselt. Kogutud info ja laekunud vihjete põhjal on jätkuvalt peamine otsimise piirkond Noblessneri sadam ja selle ümbrus. „Öösel käis kopter kaldaala läbi kammimas, politseinikud olid droonide ja teenistuskoertega väljas, samuti oli palju vabatahtlikke,“ ütles pressiesindaja. Ta lisas, et uurijad vaatavad ka turvakaamera salvestusi, sest on leitud mõned salvestused, kuhu on Simoni liikumine peale jäänud.

Jaga
Kommentaarid