Kui varem koosnes Tasku artiklitest, mille eesmärk oli suunata kuulajaid saadeteni, siis uuenenud platvorm on keskendunud vaid podcast’ide kuulamiseks pakkumisele. Nii on kaunil tumedal taustal paiknevate saadeteni võimalik jõuda kiiresti ja ilma liigse lisamürata nende ümber. Peale selle annab uuenenud kanal võimaluse igal registreerinud kasutajal luua endale meeldivatest saadetest kataloog, isiklik kogum enim huvipakkuvatest või meeldivatest vestlustest.

Lihtsam kasutada

Uus Delfi Tasku liigitab kõik meie loodavad sajad saated sobilikult alamkategooriatesse, kust on võimalik hõlpsalt leida nii oma lemmikud kui ka avastada uusi põnevaid podcast’e. Kõik meie loodud saated on korraga ühel ekraanil, nii ei jää midagi kahe silma vahele ega märkamata. Lisaks on lehekülje kõige ülemises rivis – nagu ka varem – esile toodud kõige uuemad Delfi saated. Samuti anname kuulamisvaliku paremaks tegemiseks leheküljel teada, milline on meie hetke kõige kuumem ehk kuulatuim saade.

Koos uue platvormiga saab hõigata välja ka mõned täiesti uued saated, mida vaid Delfi Tasku keskkonnast kuulata saab: seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt räägib saates BITCH“ külalisteks tulnud Andrei Zevakini, Kaupo Karelsoni, Juss Haasma, Ants Rootslase ja teistega põnevaid jutte suhetest, meestest, seksist. SaatesEhitus 2023+“ räägivad aga arhitektid, insenerid ja projekteerijad sellest, kuidas ehitada pommikindlaid pilvelõhkujaid, kuhu on maailm ehituse vallas liikumas ja milline saab üldse olema tuleviku ehitus. Toidu- ja põllumajandussaade Põllult taldrikule“ võtab, nagu ka nimi vihjab, jutuks kõik selle, mis on seotud Eesti toidu ja toidu tootjatega. Saate motoks on lihtne fraas „Oled see, mida sööd!“.

Täiustatud on ka Delfi Tasku kanali otsingumootorit, mis tähendab, et üles on võimalik leida saade mitte ainult nime ja tegijate, vaid ka pealkirjas leiduvate sõnade järgi. Enamasti leiab nii üles ka sellise saate, mille nimi enam meeles pole, kuid mida naaber, mõni sõber või pereliige soojalt soovitas. Nii on võimalik leida üles meie üks värskemaid saateid, spordiviktoriin Kõva kärbes“, Urve Palo ja Ingrid Veidenbergi vestlussaade Reaalsuskontroll“ või investeerimisideid jagav Rahatark“.

Nüüd ka audioraamatud

Kaks kõige olulisemat uuendust Delfi Taskus on audioraamatud ja artiklite kuulamise võimalus. Oleme andnud oma kuulajatele võimaluse nautida lisaks olmesaadetele ka kirjandust: hetkel saab kuulata kümmet raamatut väga erinevatest žanritest. Näiteks Priit Kuuse kirjutatud toiduteost Laevakokk Wend“ või Erkki Koorti teost Kättemaks Kirumpääl“. Audioraamatute valik Delfi Taskus laieneb pidevalt, nii et hoidke silmad ja kõrvad selles osas lahti.

Lisaks on võimalik kuulata Tasku kanali kaudu Delfi Meedia erinevaid artikleid. Näiteks kui jalutate koera, sõidate autoga või olete muul moel „kätest seotud“, siis on imelihtne Delfi uudiseid ja olemuslugusid hoopis kuulata. Peaaegu kõiki Delfi Meedia majas loodud artikleid on tulevikus võimalik Delfi Tasku kaudu kuulata, hetkel pakume valikut teenuse testimiseks.

Vaata ise lähemalt: Delfi Tasku

Jaga
Kommentaarid