Reede hommikul miinuskraadid püsivad, esineda võib nii jääd kui ka härmatist, teatas Tallinna linnavalitsus.

Kõigil liiklejatel tuleb olla ettevaatlik, sõidukijuhid peavad valima teeoludele vastava sõidukiiruse ja pikivahe. Suverehvidega sõidukite asemel on soovitav kasutada ühistransporti.

Transpordiameti teatel olid täna varahommikul riigi põhi- ja tugimaanteed Kagu-Eestis kohati kergelt lumised, mujal kuivad või soolaniisked. Õhk ja teepinnad on kõikjal miinuskraadides.

Ilmaprognoosi kohaselt on täna päeval pilves selgimistega ilm. Kohati on oodata lund ja lörtsi. Õhu- ja teetemperatuur püsib enamasti miinuspoolel. Teedel on libeduseoht.

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti ning linnaosavalitsuste lepingupartnerid on neljapäeva õhtust teostanud hooldust vastavalt kokkuleppele, peatänavate sõiduteed on valdavalt soolamärjad. Lepingupartnerid on teostanud ka talve esimesed libedusetõrjed kloriidide ja graniitsõelmetega ühistranspordipeatuste ootealadel, samuti on killustikku puistatud linna hooldatavatele kergliiklusteedele. Hooldusprotseduurid jätkuvad reedel nii kaua, kui on vajalik.

Kinnistute omanikel ja korteriühistutel tuleb meeles pidada kohustust hooldada kõnniteid, mis asuvad kinnistupiiri ja sõidutee vahel. Libedusetõrjeks tuleb kasutada graniitkillustikku, teatas linnavalitsus.