Kolmapäeva hilisõhtul kella 23 ajal sai politsei väljakutse, et Stroomi metsas kuuldi karjatust. Pealtnägija tunnistas sellele reageerinud kuut politseisõidukit ja ka päästemasinat.

Nõnda suurelt reageeriti karjatusele seetõttu, et sel aastal on Stroomi metsa piirkonnas toimunud kaks seksuaalse iseloomuga rünnakut.

„Nende toimepanijaid pole seni tabatud, kuid hetkel puudub alus arvata, et need rünnakud oleksid omavahel seotud,“ selgitas Delfile Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre. Samas paistab, et pole alust ka arvata, et need ei oleks omavahel seotud.

Politseinikud ja päästjad otsisid metsa kolmapäeva öösel läbi, kuid ei leidnud inimesi, kes võiksid olla ohus, süüteo ohvrid või selle toimepanijad.

„Politseinikud kontrollisid igaks juhuks eile päevavalges metsa uuesti üle, kuid ei leidnud samuti midagi. Kuigi me ei tea, mille pärast võisid inimesed eile karjatust kuulda, pole hetkel leitud kinnitust, et keegi oleks olnud ohus või seal oleks toime pandud mõni süütegu,“ selgitas Tambre.

Kui keegi omab infot üleeile või varasemalt Stroomi metsa piirkonnas toimunu kohta, palub politsei sellest anda telefonil 53019938.