Huawei telefonidele omase stiilipuhta välimusega ülivõimekas ja -võimas telefon ei ole lihtsalt järjekordne telefon tootja valikus, vaid hoopis enam: silmapaistvalt kena disain, profitehnikaga võrdne kaamerasüsteem, turvalisuse tipptase ja lisafunktsioonide kõrgliiga. See kokku ongi Huawei Mate 50 Pro.

Isikupärane välimus

Nii nagu maailma tipptegijad spordiski (mõtle näiteks korvpallur Dennis Rodmanile), lubab ka Mate 50 Pro endale märksa äkilisemat (kuid siiski Huaweile omast) väljanägemist. Telefon on saadaval kolmes värvivariandis: klassikaline must, stiilne hõbedane ja täiesti ootamatu oranž. Telefonide tagakülge kaunistab varasematelt Huawei telefonidelt tuttav kaamerasüsteem, kus neli kaamerat paigutatud ringikujuliselt. Kaamerad, mis võimaldavad teha ka kõige pimedamates tingimustes suurepäraseid pilte, pakuvad klassikalisi võimalusi: telefoto, makro ja ülilainurk. Huawei telefonide kaameraid peetakse üldse maailma parimateks, mistõttu pole üllatav ka konkreetse telefoni juures väide, et Mate 50 Pro kaamerad on kokkuvõtlikult võimelised asendama profifotokaamerat – mida muud sa kümne muudetava avaga 50 MP ja F1.4 ja F4 vahel oleva avaga põhikaamera puhul saaksidki eeldada?

Fotode suurepärasele õnnestumisele aitavad kaasa nii nutikas AI kui ka uus pildistiil XMAGE. Loomulikult salvestavad kaamerad ka kõrgeimas võimalikus resolutsioonis (4K) videot. Ja tulemusi saad imetleda ülisujuvalt 120 Hz ekraanilt.

Superkiire, aga mitte valestart

Huawei tutvustab oma Mate 50 Pro telefonides ka uudseid funktsioone, mis aitavad telefonil ennustada sinu käitumist ja telefonikasutust. Tänu sellele saad käivitada rakendusi varasemast märksa nobedamalt, ning kui näiteks mängid, aitab selline tehnoloogia ennetada telefoni kuumenemist ja pikendab akukestvust. Lisaks on telefon varustatud võimsa SuperCharge’i süsteemiga, mille üks osa on ka suur 4700 mAh aku. Loomulikult toetab see tarka kiirlaadimist ja vajaduse korral säästab päris viimast energiat kuni laadijani jõudmiseni.

Esile tasub tuua ka funktsiooni, mis aitab suurte failide arvelt telefoni ruumi kokku hoida: SuperStorage. Selle eesmärk on lihtne. Telefon saab ise aru, milliseid rakendusi ja faile sa kasutad rohkem ja milliseid vähem, ning teeb ise sinu eest otsuse, mida telefonis hoida ja mida mitte, säästes sulle seeläbi kuni 20 GB vaba ruumi juurde. Nutikas, kas pole?

Vastupidav kõikides tingimustes

Maailma tippudele omaselt pole Huawei Mate 50 Pro vastupidav mitte ainult ühes valdkonnas, vaid mitmes. Telefon on loomulikult pritsme- ja tolmukindel, kandes selles vallas IP68 reitingut. Kuid kui valid endale oranži telefoni, võid rahulikult minna suisa sukelduma, sest just see konkreetne telefoniversioon on kuni kuue meetri sügavuseni vee all täiesti veekindel. Oranži versiooniga saad lisaks veel meelekindluse, et telefoni ekraan on valmistatud ülimalt vastupidavast klaaskeraamikast, mille peenem nimetus on Kunlun-klaas ja mis muudab telefoni ekraani välistele ohtudele ülimalt vastupidavaks.

Tipptegijaid toetab tipptaseme tugimeeskond

Just nagu tippsportlastel, nii on ka Huawei Mate 50 Pro telefonil maailmatasemel tugimeeskond. Siinses kontekstis tähendab see seda, et telefonil jookseb kiire ja intuitiivne EMUI operatsioonisüsteem, mis on modifitseeritav täpselt sinu vajaduste ja soovide järgi. Lisa sellele võimalus laadida rakendusi alla nii Huawei enda kui ka Google’i rakendustepoest. Samuti on tegemist telefoniga, mis ei tee mitte ühtegi kompromissi ka turvalisuses ja privaatsuses. Sinu enda kontrollida on see, millal ja millistele andmetele lubad ligipääsu ning milleks seda ligipääsu saab kasutada.

Kui otsid endale uut telefoni või plaanid lähedasele isadepäeva- või jõulukingitust, tasuks kaaluda Huawei Mate 50 Pro kanditatuuri. Sest kes meist ei tahaks olla maailmameister?

Jaga
Kommentaarid