7. novembri varastel hommikutundidel läksid päästeameti töötajad kustutama Kilingi-Nõmme elamut, milles kahjuks hukkus 18-aastane tüdruk. Tema vanem õde postitas sotsiaalmeediasse oma noorema õe viimase kangelasteo.

„Pöördun teie poole suures leinas, mures ja kurbuses. Hukkunud neiu on minu õde, tänu temale pääsesid surmasuust kõik teised pereliikmed. Tema oli see, kes tundis vinguhaisu ja karjus üle maja, et põleb,“ kirjutas Maarja Laar. „Kõik tormasid välja tänu temale!“ lisas ta.

Kuigi päästeamet on öelnud, et majas polnud suitsuandurit, väidab seal elanud ja tulekahjust pääsenud inimene, et see siiski oli. Küll aga hakkas andur liiga hilja tööle. Lisaks arvas pererahvas, et 18-aastane tüdruk oli juba majast välja pääsenud, sel põhjusel teda teisele korrusele otsima ei mindud, kust hiljem tema surnukeha leiti.

„Teda ei ole enam. Tal oli terve elu alles ees,“ kirjutas Maarja. Lisaks pereliikmele kaotati tulele ka kodu. „Hävines ka maja, mida isa on ehitanud palju aastaid, panustanud sinna palju aega ja loomulikult ka raha. Mu perel ei ole enam kodu,“ kirjutas ta. „Koduta on mu väikesed õed ja minu noorem õde oma perega, kus sirgumas ka kolm väikest eelkooliealist last,“ märgitakse postituses.

Postitusest selgub ka, et pere on juba varem ühe lapse kaotanud. „Ema on täiesti šokis ja haiglas kontrollis,“ teatas Maarja.

Jaga
Kommentaarid