Mustade karpide ja juhtmepuntrata sirgejooneline ribakõlar ümbritseb nelja patenditud akustilise lahenduse abil kuulajat heliga mis tahes nurgast. Beosound Theatre‘is kasutatakse Bang & Olufseni uut seadistustehnoloogiat Roomsense. Kui väline mikrofon seada kuulamisasendisse, töötab Beosound Theatre koos Bang & Olufseni rakendusega, et mõõta kaugust kuulajast ribakõlarini. Veelgi enam, see annab rolli ka kõigile kaheteistkümnele võimsale 800 W kõlarile. Vastavalt igaühe erinevale paigutusele kompenseerib iga kõlar heli, kui see seisab vabalt seinal või nurgas, samuti heli ruumis üldiselt, et vältida soovimatut resonantsi. Samuti on Beosound Theatre‘il Dolby Atmose ruumiline heli, mis täidab ruumi ja tekitab tunde, et heli ümbritseb kuulajat igast suunast.

„Beosound Theatre mõtestab kodukino heli täielikult ümber. Tänu võimsale helile, täiustatud tehnoloogiaplatvormile ja modulaarsele disainile toome mitmekõlarilise seadistuse ühte ribakõlarisse, mis ühildub sujuvalt mis tahes ekraaniga,“ ütleb Bang & Olufseni tegevdirektor Kristian Teär.

Beosound Theatre’i liides annab võimaluse ühendada ribakõlar praktiliselt iga ekraaniga. See tähendab, et inimesed ei pea kulutama raha uue teleri ostmiseks, vaid saavad lihtsalt valida nende meelest parima TV-lahenduse. Modulaarsuse põhimõtete alusel saate ribakõlari hõlpsasti muuta täielikuks seinale paigaldatavaks või põrandal püstiseisvaks Bang & Olufseni TV-kogemuseks, nii et see sobitub ideaalselt ega võta rohkem ruumi kui teie olemasolev teler.

„Me teame, et meie kliendid soovivad investeerida toodetesse, mis on jätkusuutlikud, ja sellepärast on Beosound Theatre modulaarse disainiga, et kesta kauem kui mitme teleri eluiga. Oleme loonud lahenduse, mis võimaldab kasutajal oma toodet asendamise asemel uuendada, ning toote, mis saab aja jooksul koos teiega areneda,“ ütles tooteringluse juht Mads Kogsgaard Hansen.

Kliendid saavad Beosound Theatre‘i osta ribakõlarina ja hiljem lisada paar tagumist kõlarit, näiteks Beolab 28, moodustades kolmnurga, mis tagab uskumatu ruumilise heli ja täites peamist eesmärki: minimeerida toodete, segaduse ja kompromisside arvu ruumis. Vaja on need ainult ühendada. See paindlikkus tähendab ka seda, et kliendi esialgne ostuotsus ei sea piire. See aitab omakorda ettevõttel pikendada Beosound Theatre‘i eluiga.

Lisateabe saamiseks ja Beosound Theatre‘i tellimiseks võtke ühendust Miterassaga.

ASBIS Baltics on üks Baltimaade suuremaid IT-toodete ja -lahenduste edasimüüjaid; usaldusväärne, stabiilne ja edumeelne partner; tööandja, kellel on ulatuslikud võimalused ja ülemaailmne kogemus. ASBIS Baltics on osa rahvusvahelisest ettevõttest, millel on 30-aastane kogemus IT-toodete levitamises, kontorid 28 riigis, 30 000 aktiivset klienti ja märkimisväärne hulk valdkonna auhindu.

Lisateave: www.asbis.lv

Bang & Olufsen on audiotehnika luksusbränd, mille asutasid 1925. aastal Taanis Strueris Peter Bang ja Svend Olufsen, kelle kirg ja visioon on endiselt ettevõtte alus. Peaaegu sajandi on Bang & Olufsen nihutanud audiotehnoloogia piire ja on endiselt akustiliste uuendustega eesotsas.

Ka praegu iseloomustab iga Bang & Olufseni toodet ainulaadne kombinatsioon kaunist helist, ajatust välimusest ja võrratust meistriteosest. Ettevõtte uuenduslikke ja kõrgtehnoloogilisi tooteid müüakse kogu maailmas Bang & Olufseni kauplustes ja veebilehel bang-olufsen.com ning valitud jaemüüjate juures. Ettevõttes töötab ligikaudu 900 inimest ja ettevõte tegutseb üle 70 turul. Bang & Olufseni aktsiad on noteeritud AS NASDAQ Kopenhaageni börsil.

Jaga
Kommentaarid