Kella 7.39 ajal sõitis alkoholijoobe tunnustega 25-aastane mees Valga vallas Võru-Mõniste-Valga mnt 48. kilomeetril sõiduautoga Audi A6 lauges kurvis vastassuuna teepervele ning libises külg ees teelt välja vastu puud. Juht toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Kella 14.37 ajal juhtus õnnetus Viljandi vallas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme mnt 45. kilomeetril, kus 68-aastane mees jäi sõiduauto Mitsubishi Lancer roolis tukkuma, kaldus teelt välja kraavi ja sõitis vastu teetruupi. Kaasreisija, 69-aastane naine, viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

Kella 17.05 ajal sai foori punase tule ajal ülekäigurajal sõiduteed ületanud 34-aastane liikleja Tallinnas Õismäe tee 6 juures löögi bussilt Man Lions City, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõigust mitte omav 62-aastane mees. Õnnetuse tagajärjel kukkus bussis viibinud reisija, 81-aastane naine. Jalakäija ning reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Tallinna Linnatranspordi pressiesindaja sõnul juhtis bussi 62-aastane mees, kes töötab bussijuhina 30 aastat ning omab D-kategooria juhtimisõigust 1985. aastast. „Tema load oli ajutiselt peatatud, kuna peale ametikoolituse läbimist ei olnud bussijuht õigeaegselt oma lubasid Transpordiametis vahetanud,“ sõnas pressiesindaja. „Bussijuht tunnistas oma viga, kuna ta ise arvas, et load pikendatakse automaatselt,“ ütles pressiesindaja ning lisas, et tänaseks on ta selle puuduse korda teinud.

Täna kella 1.23 ajal juhtus liiklusõnnetus Põlvamaal Kanepi vallas Saverna-Pilkuse teel, kus 14-aastane noormees pidurdas järsult krossimootorrattaga, kaotas sõiduki üle kontrolli ja vajus teeserva külili. Juht viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 27 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.