Uuendatud iPad

iPad on täielikult uuenenud – tahvelarvuti on nüüd intuitiivsem kui kunagi varem ja pakub kasutajatele väga palju erinevaid funktsioone. Selle korpus on atraktiivne ja värviline: saadaval on sinised, roosad, hõbedased ja kollased korpused. Touch ID sõrmejäljeskanner on nüüd integreeritud toitenuppu ja võimaldab teil sujuvalt nii rakendustega ühenduse luua kui ka Apple Payga maksta.

10,9-tolline Liquid Retina ekraan ja selle kitsam äär annavad teile rakenduste ja mängude jaoks veelgi rohkem ruumi. 2360 x 1640 piksline eraldusvõime, 500-nitine heledus ja True Tone tehnoloogia kohandavad ekraani teravuse ja värvid automaatselt ümbritseva valgusega, et tagada maksimaalne mugavus igas valguses.

Võimas kiip ja kiirem ühendus

16-tuumaline Neural Engine A14 Bionic kiip pakub täiustatud AI-võimekust ja 20 protsenti rohkem võimsust mistahes tegevuste jaoks – olenemata sellest, kas töötlete 4K-videoid või mängite kvaliteetseid graafilisi mänge. Terve päev kestva akuga saate seda kõike teha ilma vahepealsete katkestusteta.

Uus iPad toetab Wi-Fi 6 ja pakub 30 protsenti kiiremat ühendust. Veelgi rohkem mobiilsust ja vabadust pakuvad iPadi ja iPad Pro mudelid, millel on SIM-kaart ja mobiilne andmeside. Tahvelarvutit saate vabalt kasutada ka siis, kui teil pole WiFi-ühendust. Kasutajatele pakutakse ka 5G juurdepääsu, mis võimaldab tahvelarvutil ideaaltingimustes saavutada maksimaalseks kiiruseks kuni 3,5 Gbps.

iPad annab teile vabaduse õppida, töötada või lõbutseda kõikjal – seadme mobiilsus võimaldab kasutajatel reisil, ärireisidel või loengutes täita kõiki vajalikke ülesandeid. Tahvelarvutit on mugav kasutada ka kodus: saad kuulata podcast’e, mängida kvaliteetseid graafilisi mänge, joonistada või lihtsalt internetis surfata. Uusima iPadi või iPad Pro tahvelarvutiga saate vaadata filme ja muud videosisu Apple TV+ rakenduses kolm kuud tasuta.

Täiustatud video- ja helikogemus

Üks silmapaistvamaid uuendusi iPadis on esikaamera uus asukoht. Esimest korda asub kaamera paremal vertikaalsel ekraaniribal. See muudatus teeb virtuaalsete koosolekutega liitumise või videokõnede tegemise veelgi mugavamaks. Uuendatud iPad ja iPad Pro on varustatud Ultra Wide esikaameraga, millel on 12 MP sensor ja 122-kraadine vaateväli. See toetab funktsiooni Center Stage, mis pöörab ja suumib pilti automaatselt nii, et see oleks kaadri keskel. Täiustatud 12-megapiksline Wide tagakaamera teeb suure eraldusvõimega fotosid ja detailseid 4K-videoid.

Uusimas tahvelarvutis saate heli salvestada ja redigeerida kvaliteetsete sisseehitatud mikrofonide ja kahe kõlari abil. Kaks mikrofoni on loodud töötama koos kaameratega, jäädvustama neist heli ja vähendama häirivat taustamüra. Täiustused võimaldavad kasutajatel luua taskuhäälingusaateid, muusikat või muid loomingulisi projekte.

Esmakordselt tutvustas iPadi tahvelarvuti USB-C-pistikut, mis teeb erinevate tarvikute ühendamise lihtsaks. Apple Pencil aitab teil teha märkmeid, joonistada ja märkida dokumente. Spetsiaalselt uue iPadi jaoks loodud Magic Keyboard Folio tagab uskumatu kirjutamiskogemuse – 14 funktsiooniklahvist koosnev rida muudab igapäevaste toimingute tegemise veelgi lihtsamaks. Universaalne kaheosaline disain koosneb kaitsekattest ja eemaldatavast klaviatuurist, mis kinnitatakse toite- ja andmeedastuseks magnetiga Smart Connector tahvelarvuti pistiku külge.

iPadOS 16 ja tootlikkuse funktsioonid

Uus iPadOS 16 operatsioonisüsteemi täiustatud tootlikkus ja koostööfunktsioonid aitavad kasutada teie iPadi ja iPad Pro seadmete täielikku funktsionaalsust. Tahvelarvutid on varustatud uute sõnumifunktsioonidega, mida pole Safari, Mailis, tootlikkuse rakenduses Freeform ja virtuaalses fotoalbumis iCloud Shared Photo Library kunagi varem nähtud.

Uued iPadOS 16 tootlikkuse funktsioonid võimaldavad teil teha rohkem kui kunagi varem. iPad Pro Stage Manager organiseerib automaatselt rakendusi ja aknaid, et saaksite kiiresti ja hõlpsalt erinevate ülesannete vahel liikuda. App Store pakub rohkem kui miljonit rakendust, mis on loodud spetsiaalselt iPadi ja iPad Pro seadmetele.

Läbimurre M2-kiibi jõudluses

Sel aastal tutvustati uuendatud tahvelarvuteid kahes suuruses: 11-tolline ja 12,9-tolline iPad Pro. Nende seadmete disain on jäänud muutumatuks, kuid erilist tähelepanu pöörati just tehnilistele täiustustele. Järgmise põlvkonna M2-kiip koos 8-tuumalise protsessoriga iPad Pro tahvelarvutitel tagab kuni 15 protsenti suurema protsessori võimsuse, samas kui 10-tuumaline GPU tagab kuni 35 protsenti rohkem graafikakaardi mahtu. 40 protsenti kiirem Neural Engine parandab AI-võimekust ning pakub M2 iPad Pro jaoks enneolematuid võimalusi.

M2 võimsus koos täiustatud kaameratega võimaldab kasutajatel jäädvustada esimest korda professionaalidele mõeldud ProRes-formaadis pilte ja kodeerib kaadrit kuni kolm korda kiiremini.

Uue kiibi tugi Wi-Fi 6E tehnoloogiale peaks tagama allalaadimiskiiruse kuni 2,4 Gbps, võimaldades fotosid või suuri videofaile veelgi kiiremini edastada. 5G-ga tahvelarvutite mudelid toetavad rohkem võrke üle maailma, nii et saate oma kõige olulisemaid ülesandeid kõikjal lahendada.

Ülihele ekraan ja uuenduslikud tarvikud

11-tollistel iPad Pro Liquid Retina ja 12,9-tollistel Liquid Retina XDR-ekraanidel on täiustatud tehnoloogiad, nagu True Tone ja ProMotion. Suurema tahvelarvuti Liquid Retina XDR-ekraan kuvab realistlikult kõiki detaile ning sobib suurepäraselt HDR-fotode ja -videote vaatamiseks või töötlemiseks. Uuendatud tehnoloogia normaalne heledus on 1000 nitti ja see võib ulatuda kuni 1600 nitini. Vapustava vaatamiskogemuse garanteerimiseks on ekraani alla integreeritud Mini-LED-massiivid.

Uue põlvkonna iPad Pro tahvelarvutid koos lisatarvikutega on asendamatud töö- ja õppimisvahendid. Apple Pencili uusim hover-funktsioon paistab silma enneolematu uuenduslikkusega – nüüdsest suudab ekraan tuvastada pliiatsi otsa 12 mm kauguselt. See võimaldab teil tahvelarvutis veelgi täpsemalt kirjutada, mustandit teha või visandada. Magic Keyboardi iseloomustab ülikiire reageerimine trükkimisel ja sellel on spetsiaalne sisseehitatud puutematt, mis muudab selle käsitsemise veelgi lihtsamaks.

Apple ja keskkond

Apple pöörab keskkonnale palju tähelepanu. Ettevõte vastutab oma seadmete ökoloogilise jalajälje eest kogu nende elutsükli vältel. Pikemas perspektiivis teeb ettevõte kõik endast oleneva, et minna 100-protsendiliselt üle taaskasutatud ja taastuvatele materjalidele kõigis oma toodetes ja pakendites. Apple on seadnud eesmärgiks saavutada aastaks 2030 süsinikuneutraalne (CO2) tase ja toota oma tooteid ilma Maa ressursse kasutamata. iPad ja iPad Pro on disainitud eesmärgiga avaldada keskkonnale minimaalset mõju, kasutades esimest korda 100-protsendiliselt taaskasutatud kulda ja alumiiniumi, ning tahvelarvutite pakendites ei leidu enam plasti.

Jaga
Kommentaarid