Järvamaa
Eile kella 10.19 ajal käisid päästjad Paides Võõbu külas väikebussiga juhtunud liiklusõnnetusel. Õnnetuse ajal oli sõidukis ema nelja lapsega. Õnneks pääsesid kõik ise välja ning tõsisemalt viga ei saanud. Päästjad kõrvaldasid süttimisohu. Lapsed said järele kutsutud pereisa saabumiseni politseiautos soojas olla.

Raplamaa

Eile kella 10.09 ajal aitasid päästjad Rapla vallas Kasvandu külas kanderaamiga kiirabiautoni transportida metsas metsatöödel viga saanud mehe.

Pärnumaa
Eile kell 14.04 teatati, et Pärnus Väike-Aru tänaval on korteris tugev gaasilõhn ning balloonist kostub susisevat häält. Elanikud evakueerusid iseseisvalt. Keemiasukeldumise varustuses päästjad selgitasid, et gaasi lekkis paar tundi tagasi toodud ballooni reduktori piirkonnast. Päästjad avasid tuulutamiseks kõik korteri aknad ja toimetasid ballooni õue. Hiljem paigaldati ballooni ja reduktori vahele uus tihend ja tundus, et see sai töökorda. Kell 17.00 said päästjad samasse kohta uue väljakutse ja selgus, et gaasi lekkis taas ning see väljus kaitseklapi kaudu. Balloon viidi ohutuse tagamiseks uuesti õue ning rikke selgitamise ning parandamise korraldus jäi korterielaniku ülesandeks.

Tartumaa
Eile kella 23.08 ajal põlesid Tartu Oa tänaval asuvas tühjas majas põrandal tapeeditükid, mille päästjad kustutasid ämbri veega. Ilmselt oli keegi põlengu tahtlikult süüdanud. Politsei fikseeris juhtumi asjaolud.

Viljandimaa

Eile kella 11.59 ajal hakkas Viljandis Turu tänaval sõiduauto Renault Megane`i kapoti alt suitsu tulema. Kohale kutsutud päästjad kastsid tuleohutuse tagamiseks kapotialuse veega üle ja esialgu hoiti põlengu tekkimine ära. Omanikul soovitati rikke selgitamiseks pöörduda remonditöökotta.