Alexela uus lojaalsusprogramm on kaheastmeline. Esimese taseme saavutad kohe, kui registreerud Alexela kliendiks. Teine tase tähendab Alexela toodete ja teenuste tarbimist, mille valik on väga lai: kütus ja elektriautode laadimine, kaubandus, elekter, maagaas, nutihaagis, balloonigaas, nutihaagis.

„Kindlasti on oluline teada, et meie jaoks on olulised ka need kliendid, kes ei oma autot ega käi tanklas tankimas, vaid hoopis külastavad meie kaupluseid või on Alexela elektrilepingu kliendid,“ täpsustab Alexela tegevjuht Aivo Adamson. „Eestis pälvib aina rohkem tähelepanu säästmise ja väljaminekute planeerimise vajadus ning seda arvesse võttes arendasimegi välja uue kliendiprogrammi, mis võimaldab tankimiselt kogutud boonustega tasuda ka elektri- ja gaasiarvete eest.“

Alexela kliendil on alati kütusesoodustus. Kliendiks registreerimisel on kütus kohe 3 senti liitrilt soodsam, aga kogudes viis digitemplit, on kütus juba 5 senti liitrilt soodsam. Samuti on maitsev soe toit, kohv ja saiakesed Alexela mugavuspoes püsivalt 15% soodsamalt. Ostes Alexelast elektrit, kütust, kohvi või isegi sooja toitu, kogub püsiklient Alexela raha ehk digitempleid. Kogunenud templid saab vahetada Alexela toodete ja teenuste vastu, makstes kasvõi koduse elektriarve eest.

Ühe digitempli saad, kui ostad 10 liitrit kütust, 10 euro eest Alexela kohvik-poes, 25 kWh elektrilaadimist avalikus laadijas või rendid Alexelast haagise. Elektrit või maagaasi tarbiv klient saab iga kuu lõppedes viis digitemplit, samuti elektriauto kodulaadija klient. Kalendriaasta jooksul kogutud digitemplid saab vahetada kingitusteks või rahaks nii Alexela rakenduses, iseteeninduses kui ka mugavuspoes. Ja kui oled kogunud 100 digitemplit, saad selle vahetada rahaks ehk 10 digitaalseks euroks.

„Seda raha saab kasutada enda soovil nii kütuse eest maksmisel, Alexela kohvik-poes, elektri- või gaasiarve tasumisel, valida kingitusi Alexela mugavuspoe tootevalikust või hoopis anda sellega oma panus keskkonda, pannes oma digitemplid metsas puudena kasvama,“ räägib Adamson. „Kliendil on võimalik koguda soodustus rahana kontole ja kasutada seda hiljem, mille iganes eest soovib maksta. See tähendab, et igaüks saab uue lojaalsusprogrammi kujundada just endale sobivaks. Meie eesmärk on ustav klient juhatada rajale, mis edendab soodsamat tarbimist, raha säästmist ning keskkonnale mõtlemist.“

Ostes Alexelast annad jõudu Eestimaa metsadele!

Alexela püsikliendina on võimalik liituda ka loodussõprade lojaalsusprogrammiga, mille raames istutab Alexela klientidega koostöös eest Eestimaale puid. „Suured muutused saavad alguse väikestest sammudest ja võimalus langetada teadlikumaid tarbimisvalikuid on kõigil. Soovime Eesti inimestele pakkuda võimalikult mugavat võimalust oma sõitudest tulenevat keskkonnajalajälge kas või pisut korvata. Sellega liitumine on kõige lihtsam viis teha oma tankimisvajaduste täitmise kõrval head ka loodusele,“ sõnab Adamson.

Alexela püsikliendina saad panustada ühe sendi oma püsisoodustusest puude istutamiseks ja Alexela lisab omalt poolt samuti ühe sendi juurde. Iga kogunenud 0,25 euro kohta istutab ettevõte Eesti metsa uue puu. Samuti on puude istutamiseks täiendav võimalus osta puid läbi digitemplite annetamise.

Adamson lisab, et ühe paagitäie tankimine Alexelas toob Eesti metsadesse keskmiselt neli uut puuistikut. Tänaseks on Alexela rohekogukonnaga liitunud juba ligi 40 000 inimest, kelle abil on istutatud üle 622 000 puu.

Alexela on eestimaine rohenovaator, kes tegutseb peamiselt energeetika valdkonnas, arendades jätkusuutlikku tanklavõrgustikku läbi biometaani, LNG, elektri ja lähitulevikus vesiniku tankimisvõimaluse loomise. Alexela toodab ringmajanduse põhimõttel biometaani, arendab gaasiterminale Eestis Paldiskis ja Soomes Haminas. Alexela on ka energiakaubamaja, müües unikaalse valikuna elektrit, maagaasi ja ballooni- ning mahutigaasi ja pakkudes oma sajas üle Eesti asuvas tanklas autokütuseid, lisaks on ettevõttel 39 mugavuspoodi.

Jaga
Kommentaarid