Magneesium on aju ja keha jaoks ülioluline mineraal ning see mõjutab organismi mitmel moel alates veresuhkru taseme reguleerimisest kuni sportliku soorituse suurendamiseni.

Magneesium mängib olulist rolli enam kui 300 ensüümi abistamisel kehas mitmesuguste keemiliste reaktsioonide läbiviimisel, näiteks valkude ja luude tugevdamisel ning veresuhkru, vererõhu ning lihaste ja närvide funktsioonide reguleerimisel. Magneesium toimib ka elektrijuhina, mis tõmbab lihaseid kokku ja paneb südame ühtlaselt lööma.

Kuigi magneesiumi leidub paljudes toitudes, alustades lehtköögiviljadest ja lõpetades pähklite, seemnete ja ubadega, ei saa paljud inimesed magneesiumit oma toidust piisavalt. Magneesiumipuudusest on enim ohustatud sportlased, eakad inimesed, II tüübi diabeetikud ja tsöliaakia ning mitmesuguste seedeprobleemidega inimesed.

Magneesiumipuuduse tunnusteks on väsimus, nõrkus, tuimus või kihelus nahal, lihasekrambid, ebanormaalne südame löögisagedus jm. Uuringud on näidanud, et magneesiumipuudus võib olla osteoporoosi riskifaktor ning magneesiumi sisaldavate toidulisandite tarbimine aitab suurendada menopausijärgses eas ja eakatel naistel luu mineraalset tihedust ning seeläbi vältida osteoporoosi ohtu.

Nordaidi liposoomse magneesiumi geel 200 mg

Eesti ettevõte Nordaid on välja töötanud liposoomse magneesiumi geeli, mis imendub läbi vereringe otse rakkudesse. Uuringud on näidanud, et liposoomse toote imendumine on kiirem ja tõhusam kui tableti või kapsli vormis toidulisandil.

Nordaidi liposoomse magneesiumi geel 200 mg on innovatiivne ja unikaalne segu liposoomi kapseldatud magneesiumtsitraadist-malaadist , mis tagab magneesiumi parima võimaliku imendumise.

Kasutame väga innovatiivset magneesiumi, kus ühes molekulis on tsitraat-malaat.

See on esimene liposoomne magneesium, mida saab manustada otse suhu. Kui aga soovid, võid endale meelepärase maitse saamiseks segada geeli mahla või veega.

Liposoomne magneesium jõuab rakkudesse kiiremini kui teised vormid ega tekita seedeprobleeme.

Nordaidi magneesium on ühe käega avatavates õhukindlates üksikpakendites, mida on kerge trenni ja reisile kaasa võtta ning mida võib säilitada toatemperatuuril.

Toode on gluteeni- ja laktoosivaba. Sobib veganitele.

Jaga
Kommentaarid