Täna kell 12.22 sai politsei teate, et Kadriorus asuvas kaupluses tekkis kahe mehe vahel konflikt ning üks lõi teist noaga. Kannatanu, 45-aastane mees viidi raskes seisundis haiglasse. Ründaja põgenes sündmuskohalt.

Politseipatrullidele edastati mehe kirjeldus ja algasid aktiivsed otsingud. Kella 14 paiku leidsid politseipatrullid ta Kristiinest ja pidasid kinni.

„Politsei reageeris sellele sündmusele väga suurte jõududega, kuna külmrelvaga ründaja oli sündmuskohalt põgenenud ja võis olla ohtlik ka kõrvalistele inimestele,“ rääkis Delfile Põhja prefektuuri operatiivjuht Indrek Aru. „Kaks tundi pärast rünnakut pidas patrull teo toimepanemises kahtlustava mehe kuumadel jälgedel kinni. Meie jaoks oli äärmiselt oluline ründaja kiirelt tabada, et taastada kogukonna turvatunne. Kinnipidamisel ründaja vastupanu ei osutanud. Tegu on 39-aastase mehega, kes on varasemast politseinikele tuttav. Miks konflikt kaupluses nõnda traagiliselt eskaleerus, selgitatakse alustatud kriminaalmenetluse käigus. Täname ka kõiki kaaskodanikke, kes andsid meile infot ründaja võimaliku asukoha kohta.“

Jaga
Kommentaarid