„Eriolukordade ministeeriumi andmetel on pärast rusude koristamist Jeiskis lennuki allakukkumiskohas leitud hukkunute surnukehad. Seisuga kell 6.00 18. oktoobril on allakukkumise tagajärjel hukkunud 13 inimest, sealhulgas kolm last. 19 sai vigastada, neist neli on edukalt viidud ravile Krasnodari kraihaiglasse, ülejäänud saavad jätkuvalt ravi Jeiski haiglas,“ ütles Kuznetsov täna, vahendab Interfax.

Kuznetsovi sõnul antakse kannatanutele kogu vajalikku meditsiini- ja psühholoogilist abi.

Venemaa eriolukordade ministeeriumi pressiteenistus teatas, et päästjad on lõpetanud rusude koristamise. Teatati, et päästa õnnestus umbes 68 inimest ja 360 inimest evakueeriti.

Eile õhtul kukkus Jeiskis alla pommitaja Su-34. Piloodid katapulteerusid. Lennuk kukkus üheksakorruselisse elumajja, kus puhkes suur tulekahju.

Venemaa president Vladimir Putin kuulas ministrite ja krai kuberneri ettekandeid ning andis korralduse osutada kannatanutele vajalikku abi. Krasnodari krai kuberner Veniamin Kondratjev, Venemaa eriolukordade minister Aleksandr Kurenkov ja tervishoiuminister Mihhail Muraško said Putinilt korralduse lennata Jeiskisse.

Venemaa uurimiskomitee (SKR) nimetas lennuki allakukkumise põhjuse peamiseks versiooniks tehnilise rikke.

Jaga
Kommentaarid