Partei reklaamlause on neil valimistel „Kindlates kätes Eesti!“. Erakonda juhtiva Kaja Kallase sõnul on eesmärgiks näidata inimestele, et kuigi elame ebakindlal ajal, on Reformierakonna juhtimisel Eesti kindlates kätes.

„Kindlates kätes Eesti tähendab kindlates kätes julgeolekut ja liitlassuhteid, toimetulekut, majandust ja ettevõtlust, välispoliitikat, tervishoidu ja kindlates kätes kvaliteetset eestikeelset haridust,“ sõnas Kallas pressiteates.

Võitlus vabaduse eest käib tema sõnul igal rindel: ukrainlased võitlevad Venemaa sõjamasina vastu ning meie peame hakkama saama Putini sõjast tingitud valusate hinnatõusudega. „See mõjutab meid kõiki, kuid peame oma vabaduse kaitsel olema kindlameelsed,“ sõnas Reformierakonna juht, peaminister Kaja Kallas.

Kallase sõnul on Eesti kriisidest alati tugevamana välja toonud targad ja tulevikku vaatavad otsused. Eelkõige on tema kinnitusel oluline tegutseda üheskoos liitlastega Euroopa Liidus ja NATOs.

„On tähtsam kui kunagi varem, et oleme liitlaste jaoks usaldusväärne partner, keda kuulatakse ja kellega arvestatakse,“ lisas Kaja Kallas partei pressiteates.