Väljaande 20min andmeil kallas ründaja kannatanu üle kergestisüttiva vedelikuga ning pani ta seejärel leeklambiga põlema. Hotelli vastuvõtutöötaja, 38-aastane eestlanna sai tõsiseid põletushaavu näole ja rinnale. Praegu viibib ta raskes seisundis haiglas.

Eelmisel päeval oli kurjategija oma Lausanne'is Caroline'i tänaval asuvas hotellis töötanud ohvrit ka ähvardanud.

Eilse kuritöö järel peeti ründajaks osutunud 44-aastane sakslanna juba mõni minut hiljem kesklinnas kinni, tema käes oli ka teo toimepanemiseks kasutatud varustus.

Rünnaku toimepanija on Lausanne'i hotellides tuntud erinevate hotellipettuste poolest. Väidetavalt on teatatud sellest naisest korduvalt ka politseile. „Mida? Kas see on jälle tema?“ nii kommenteeris sündmuse fotot hotelli kaastöötaja, kes asus pärastlõunal kannatada saanud eestlannat asendama.

„Seda naist on meie juures mitu korda nähtud,“ kinnitas nii kõnealuse kui ka mitme muu Lausanne’i ja Zürichi hotelli direktor Eric Fassbind, kel tuli juhtunu tõttu täna hommikul politseis ütlusi anda. „Ta sööb eelkõige hommikusööki ja kui töötajad küsivad tema toanumbrit, muutub ta seejärel agressiivseks, solvab inimesi, tõuseb püsti ja lahkub", kommenteeris ta 44-aastase sakslanna käitumist.