Juuni keskpaigas pidas politsei Kohtla-Järvel kinni 58-aastase mehe, keda kahtlustatakse alaealiste tüdrukute vastu toime pandud seksuaalkuritegudes. Mees on kohtu loal vahi alla võetud.

Kui kellelgi on infot fotol kujutatud mehe võimalikest kuritegudest, siis palutakse sellest kindlasti teada anda numbril 5601 3993 või e-posti teel ida.vihje@politsei.ee. Samuti võib pöörduda otse Lastemaja poole numbril 116 111.

Korduvates seksuaalkuritegudes kahtlustatav mees.

Politsei on alustanud mehe kohta kriminaalmenetlust, kus talle on esitatud kahtlustus erinevates seksuaalkuritegudes, sealhulgas noorema kui 14-aastase isiku seksuaalsetele tegudele ahvatlemises, kasutades ära kannatanu sõltuvust ja kuritarvitades saadud usaldust. Selliseid tegusid on kahtlustatav toime pannud korduvalt.

Viru ringkonnaprokuratuur taotles mehe vahistamist, kohus rahuldas taotluse. Praegu kogub politsei tõendeid ja seetõttu palume kõigil, kel on lisainfot toime pandud kuritegude kohta, anda sellest esimesel võimalusel politseile teada.

Kriminaalmenetlust korraldab Ida prefektuuri kriminaalbüroo lastekaitse grupp ning menetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur.