Hasartmängude ajalugu Eestis

Kuna Eesti kuulus vahepeal Nõukogude Liitu, pole sellest tulenevalt meil ka eriti säravat mänguajalugu. Igasugused hasartmängud olid sel perioodil lihtsalt keelatud. Isegi kui salakasiinod tegutsesid, ei olnud need rahva seas kuigi populaarsed.

1991. aastal loodud Eesti Loto juhib Eestis kõiki bingo-, kraape-, keno- ja loteriimänge, sealhulgas online-mänge. Loteriiseaduse vastuvõtmine 1994. aastal oli hasartmängude ajaloos suur samm edasi. Hasartmänguseadus jõustus vaid aasta hiljem, avades füüsilistele kasiinodele võimaluse riigis tegutsemiseks. Internetikasiinod said siinmail loa uksed lahti lüüa alles 2010. aastal.

Tänapäeval on Eestis populaarsed nii füüsilised kui ka internetikasiinod ja nende hulk ning mänguvalik on suur. Riiki on oodatud tegutsema kõik hasartmängulitsentsiga kasiinooperaatorid, nii kohalikud kui ka rahvusvahelised.

Kas Eestis on lubatud kasiinomänge mängida?

Jah! Interneti-hasartmängud on valitsuse kinnitusel Eestis täiesti legaalsed ja kontrollitud.

Erinevaid online-kasiinosid on võimalik külastada arvutis ja mobiilseadmes.

4G on praegu kättesaadav kogu riigis ja 5G testimine juba käib. See on julgustav, eriti mobiilsete kasiinode kasutuselevõttu silmas pidades. Mängida saab seega veebis ilma katkestuste või latentsuseta.

Kasiinorakenduse võib laadida oma seadmesse või mängida otse brauseris, mis võimaldab mängida kõikjal ja millal iganes soovite.

Eesti seadus online-kasiinode kohta

Hasartmänguloa taotlejal peavad olema täidetud erinevad finantsseisu, läbipaistvuse ja aususega seotud tingimused. Tegevuslitsentsid garanteerivad, et operaatorid järgivad Eestis hasartmängu reguleerivaid seadusi ja määrusi. Tegevusluba võimaldab taotlejal valitsuse järelevalve all korraldada online-ennustusteenuseid, loteriisid ja online-kasiinodega seotud tegevusi. Tegevusluba on tähtajatu, eeldusel, et kõik nõuded on korrektselt pidevalt täidetud.

Eesti piires ei ole tegevusloata hasartmänguasutustel lubatud tegutseda. Kõikide volitamata online-kasiinode kontod, mis üritavad Eesti mängijatelt panuseid võtta, peatatakse kohe. Samuti piirab Eesti mängijate ligipääsu Maksu- ja Tolliamet.

Kuidas Eestis kasiinomängus osaleda?

Enamik kasiinodest nõuab vanuse ja isiku kinnitamist kas registreerimisel või enne esimese väljamakse taotlemist.

Pärast registreerimise lõpetamist saate valida makseviisi, teha oma esimese sissemakse ja saada tervitusboonuse. Tavaliselt kehtivad peaaegu kõikidele kasiinoboonustele panustamisnõuded, võidulaed, minimaalsed sissemaksesummad ja nendega mängitavate mängude piirangud.

Kasiino boonused

Tänu soodsale maksusüsteemile võivad Eesti mängijad oodata hulgaliselt ahvatlevaid soodustusi riigi suurimates online-kasiinodes. Kasiino boonused võivad olla erinevad. Mida pakkumised võiksid tähendada, saab uurida veebikeskkonnast Eesti Kasiino. Siin on mõned näited.

Tervitusboonused

See on tööstusharu kõige levinum boonus, mis pakub enamikul juhtudel parimat saadaolevat üldist hinna ja kvaliteedi suhet. Samuti peaksite teadma, et neile kehtivad piirangud ja panustamisnõuded.

Tasuta keerutused

Mänguautomaadid on eestlaste üks lemmikajaviiteid ja Eesti online-kasiinodele meeldib premeerida mängijaid tasuta keerutustega. Neid pakutakse sageli koos tervitusboonusega või eraldiseisva kampaaniana. Peaaegu kõik tasuta keerutuste boonused muudavad võidud boonusrahaks, mis tuleb raha väljavõtmiseks läbi mängida. Sõltuvalt kasiinost võib see raha olla ka kohe niisama kasutatav.

Reload-boonused

Kuna kasiinod soovivad, et jätkaksite mängimist, võivad nad teile aeg-ajalt pakkuda uuesti laadimise sissemakseboonust, mille tingimused pole küll sama head kui tervitusboonusel, kuid siiski arvestatavad.

Lojaalsus- ja VIP-soodustused

Peaaegu kõikidel Eesti suurimatel mängukeskkondadel on lojaalsusprogrammid, mis võimaldavad teil end mõnele VIP-tasemele jõudes suuremate ja paremate boonuste, kiiremate maksete ja isegi isikliku kontohalduriga hellitada.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid