Maailmatasemel kokasaade „MasterChef Eesti“

Sügishooaja krooniks on maailma suurima kokasaate „MasterChef“ värskelt valminud kodumaine hooaeg. „MasterChef Eesti“ esimene hooaeg Inspiras algas 8. oktoobril kell 21.00 ja jõuab eetrisse kaksteist laupäeva järjest.

MasterChef Eesti“ Inspiras laupäeviti kell 21.00. Oktoobri lõpuni kehtiv Telia TV kampaania annab võimaluse kokasaadet vaadata kolm kuud tasuta.

Kaksteist toiduentusiastist finalisti asuvad põnevaid ülesandeid lahendades välja selgitama, kes neist on Eesti parim amatöörkokk. 12-episoodilise sarja võitja saab auhinnaks 10 000 eurot ja ihaldusväärse MasterChef Eesti tiitli.

Saatest saab kahtlemata teadmisi nii toiduvalmistamisest kui ka rohkelt inspiratsiooni õhtusöökideks. Pealekauba on Eesti oma „MasterChefiks“ ehitatud spetsiaalne stuudio, mis on Eesti teleajaloo suurim.

Eesti oma „MasterChefiks“ ehitatud spetsiaalne stuudio on Eesti teleajaloo suurim.

Suur osa kokandusvõistlusest on keskendunud väljakutsetele, millega kõik igapäevaselt ikka ja jälle rinda pistavad. Näiteks mida maitsvat valmistada parasjagu olemasolevatest toorainetest.

Amatöörkokkadele jagavad näpunäiteid ja nende valmistatud roogasid hindavad kolm raudset kohtunikku: Eesti tipprestoranide peakokk Orm Oja, pagarite legend Õie Pritson ning taevalike õhtusöökide ja maitsete meister Mihkel Heinmets.

„MasterChef Eesti“ raudsed kohtunikud Õie Pritson, Orm Oja ja Mihkel Heinmets.

Tulised spordiampsud korvpallis ja tennises

Oktoobrist rõõmustab Inspiras kõiki korvpallifänne Paf Eesti-Läti korvpalliliiga uus hooaeg. Omadele saab pöialt hoida igal laupäeval kell 17.00.

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga tuline hooaeg laupäeviti Telia Inspiras.

Jätkuvalt saab kaasa elada ka naiste tipptennise mängudele. Inspira vahendusel jõuavad kodudesse Anett Kontaveidi ja Kaia Kanepi mängude otseülekanded WTA turniiridelt.

Vaata Eesti esireketi Anett Kontaveidi WTA mänge Telia Inspirast.

Hoia mängude toimumisel silm peal Inspira kaval. Kui õigeks ajaks televiisori ette ei jõua, saab kõiki mänge Inspirast tasuta järele vaadata 14 päeva jooksul.

Värskelt parimaks teleseriaaliks auhinnatud „Sassis“ uus hooaeg

Eesti filmi- ja teleauhindade galal parimaks teleseriaaliks pärjatud „Sassis“ naaseb võidukalt oktoobri lõpus Inspirasse oma teise hooajaga.

Stsenaristide Rain Tolgi ja Andres Maimiku musta huumoriga vürtsitatud telesari „Sassis“ portreteerib tänapäeva naise elu ja probleeme meeste pilgu läbi.

Komöödia räägib Evelin Kassist (Ragne Pekarev), kes elab kui kuninga kass oma ärimehest abikaasa selja taga. Seda seni, kuni abikaasa Velle (Rain Tolk) kaob jäljetult ja tühjendab Kasside ühise pangaarve. Keskikka tüüriv Evelin peab hakkama otsast peale õppima oskusi iseseisvaks eluks ning saama seejuures hakkama kahe teismelise lapse kasvatamise ja tühja rahakoti täitmisega.

Sarja „Sassis“ peaosas mängib Ragne Pekarev, kes valiti tänavu aasta parimaks sarja naisnäitlejaks.

Sari näitab, kuidas tõsielulist traagikat on alati läbi huumoriprisma kergem seljatada, ükskõik kui sassis su elu ka ei oleks. Uue hooaja esimene episood on eetris 28. oktoobril kell 21.00.

1000+ tundi tasuta meelelahutust

Alates sügisest saavad kõik Telia TV kliendid kasutada värsket sisukeskkonda Inspira +, mis toob vaatajani üle 1000 tunni tasuta filme, saateid ja seriaale.

Lisaks mitmetele filmidele ja sarjadele toob Inspira + vaatajani näiteks nii terve „Laula mu laulu“ viimase hooaja kui ka kõik vanemad hooajad, seiklussaated „Bellingshauseniga Arktikas“ ning „Üle ja ümber: autoga Kesk-Ameerikas“, küllaga Sony maailmakuulsaid filme ja palju muud põnevat.

Inspira ja Inspira + sisuteenust näevad eksklusiivselt vaid Telia TV tellijad. Oktoobri lõpuni kestab kampaania, mis annab võimaluse vaadata Telia TV Standard-paketti kolm kuud tasuta.

Jaga
Kommentaarid