Tänava sulgemine autodele põhjustas esimesel päeval piirkonnas hulgaliselt ummikuid, andsid Delfi lugejad toimetusele teada. Tavalisest suuremat liikluskoormust Pronksi vahetus läheduses olevatele tänavatele täheldab ka Waze.

"Bumper-to-bumper traffic," märgitakse Waze´is esmaspäevase õhtupooliku kohta Pronksi tänava ümbruses.

Sõidukorraldusest ja ehitustöödest

Narva maantee ristmik jääb avatuks ja sellelt on endiselt võimalik teha parempööret Jõe tänava suunas sadama poole. Avatuks jääb ka suletava tänava teine ots. Teisisõnu saab mööda ühesuunalist Raua tänavat endiselt sõita Kadrioru, Pirita ja Lasnamäe poole.

Kuna tegemist on lõiguga, kus on rohkesti väljavahetatavaid maa-aluseid tehnovõrke, siis hõlmab ehitus kogu sõidutee laiust. Kõnniteed jäävad jalakäijatele avatuks ja tööde ajal tagatakse kohalikele elanikele ligipääs oma majadele.

„Mõistame, et nende töödega kaasnevad ebamugavused kõigile liiklejatele, kuid seeläbi loome Jõe ja Pronksi tänavatele kaasaaegse ja eri liiklejatega arvestava linnaruumi,“ ütles abilinnapea Vladimir Svet.

Uuendustööd kestavad ligi aasta ja laienevad ka Jõe tänavale. Kahele tänavale rajatakse ka ühissõidukipeatuste kohad, et tulevikus panna Liivalaia tänava poole käima uus ühissõidukiliin.

Pronksi tänava sulgemine