„Ahmat, Eli ja Adam on valmis kasutama oma oskusi sõjalise erioperatsiooni tsoonis. Ja ma ei tee nalja. On tulnud aeg näidata ennast reaalses lahingus ja ma ainult tervitan seda nende soovi. Varsti suunduvad nad eesliinile ja hakkavad paiknema kõige keerulisematel kokkupuutejoonelõikudel,“ kirjutas Kadõrov Telegramis.

Kadõrov tuletas meelde, et Ahmat, Eli ja Adam on vastavalt 16, 15 ja 14 aastat vanad.

„Pöördun paljasõnaliste poole, kes kinnitasid, et minu lähedased sõjalisest erioperatsioonist osa ei võta: lähiajal tuleb teil võimalus minna poiste juurde positsioonidele ja isiklikult veenduda, et AHMAT on JÕUD! Näidake kohapeal oma vaimu, oma ideelisust ja mida te endast üldse kujutate. Tõestage, et te olete kas või natuke mehed,“ kirjutas Kadõrov. „Ma pöördun teiste hulgas ka teie poole, meid kritiseerivad tšetšeeni keelt kõnelevad „diivanisõdalased“, kes istuvad Euroopas arvutite ees. Laske käia, minge Ukrainasse, veenge meid, et te ei kanna seelikuid ega peida end nende taha. Me oleme veendunud, et isegi alaealised lapsed suudavad teid pihuks ja põrmuks teha, sest teil ei ole vaimu, au ega väärikust. Oodake.“

Kadõrovi sõnul algas tema poegade sõjaline ettevalmistus noores eas.

„Ei piisa ainult oskusest tulistada. Baasis RUS õpetatakse neid käsitsema erinevaid relvi, kasutama neid igasugustelt distantsidelt, teoreetilisi aluseid. Olen alati arvanud, et iga isa peamine eesmärk on kasvatada poegades jumalakartlikkust ja õpetada neid kaitsma perekonda, rahvast, isamaad. Tahad rahu, valmistu sõjaks,“ teatas Kadõrov.

Video Kadõrovi poegade sõjalisest väljaõppest:

Jaga
Kommentaarid