Must reede 2022 on ideaalne aeg jõulukinkide soetamiseks

Tänupühade järgsest reedest on saanud üks suurimaid ja olulisemaid ostupühasid üle kogu maailma.

Miks võtta aga osa musta reede tänavusest kampaaniast? Põhjuseid on selleks lausa mitmeid, aga üks olulisemaid on see, et selle kampaania raames on sul võimalik osta väga ägedaid ja praktilisi kinke jõuludeks. Ja seda kõik suurepäraste hindadega. Kui algselt oli see Ameerikas peamiselt füüsiliste kaupluste ostupidu, siis nüüdseks leiab pakkumisi nii kauplustest kui ka e-poodidest. Kasuta võimalust ja osale musta reede 2022. aasta sooduskampaanias, et täita jõuluvana kott hea ja paremaga. Jõulukingid võivad minna väga kulukaks, eriti siis, kui tegemist on suure perekonna või sõpruskonnaga, kus on traditsiooniks saanud kinkide tegemine. Leia hea hinnaga laste mänguasjad, soojad ja mugavad ööriided, uusim nutitelefon, erinevad sporditarbed või hoopiski uus diivan. Musta reede ehk Black Friday 2022 kampaania tuleb Eestis tõenäoliselt äärmiselt suur ja pungil parimatest pakkumistest. Sellest on lausa patt ilma jääda. Kas pole?!

Kuidas kampaaniaks valmistuda?

Selleks et ostupidu mööduks võimalikult sujuvalt ja stressivabalt, soovitame sul juba aegsasti valmistuda. Mõtle juba enne novembrikuu lõppu välja, mida sa vajad. Kas selleks on jõulukingitused lastele või meestele? Kui nii, siis kui palju ja kellele neid vaja on? Või otsid sa hoopiski riideid oma garderoobi uuendamiseks või uusi kodusisustustooteid?

Kui oled läbi mõelnud, mida kõike vajad, siis loo sellest nimekiri. Kui koostad kinkide listi, siis mõtle juba varem välja, mis võivad olla need asjad, mida soovid kinkida. Paljud kaupmehed annavad juba varem teada, millised tootegrupid või milline sooduskampaania tuleb 2022. aasta musta reede raames. Leia sealt kõik see, mida vajad, ja soeta juba varakult vajalikud kingid oma kõige kallimatele.

Ostunimekirja koostamine

  • Pane kirja kõik tooted, mida soovid kampaania raames soetada.

  • Otsi välja tooteid, mis sulle huvi pakuvad, ja liitu kaupluse uudiskirjaga, et olla kursis sooduspakkumistega.

  • Kui e-poes on võimalik luua soovinimekirja, siis tee seda ja kasuta loodud listi sooduskampaania ajal.

  • Hoia paar päeva enne musta reedet silm peal enda lemmikpoodidel ja pakkumistel. Selleks loe tihedamini uudiskirju ja jälgi kauplejaid sotsiaalmeediakanalites.

Selleks et saaksid võtta kõik musta reede sooduskampaaniast, valmistu selleks ja naudi soodsaid hindu. See on ideaalne võimalus erinevate kaupade soetamiseks.

Jaga
Kommentaarid