Liiklusõnnetus juhtus raudteeülesõidul, kus põrkasid kokku reisirong ja piirivalve kiirreageerijate buss. Meedikute pingutustest hoolimata suri eile õhtul piirivalve kiirreageerija, 39-aastane mees.

Teine autos viibinud piirivalvur sai samuti raskelt viga. Vigastatu tervislikku seisundi kohta prokuratuur hetkel teavet ei avalda. Kolmandale piirivalvurile anti esmaabi kohapeal ning tema haiglaravi ei vaja.

Reisirongis viibis peale vedurijuhi veel kaks reisijat, neist keegi õnnetuses viga ei saanud.

Raske liiklusõnnetus juhtus teisipäeval kella 11.30 ajal. Võrumaal Setomaa vallas Kolodavitsa külas Veski tõkkepuuta ülesõidul põrkasid kokku piirivalve kiirreageerijate buss ning reisirong.

Lõuna prefektuuri operatiivjuhi Baldur Pildeni sõnul liikus politseibuss Piusalt Koidula suunas, kui sõitis raudteeülesõidul ette Koidulast Tartu suunas liikunud reisirongile. „Praeguse info kohaselt ei olnud kiirreageerijad teenindamas väljakutset, küll täitsid nad teenistuskohustusi ning olid teel treeningule. Mis põhjusel nad lähenevat reisirongi ei märganud ning sellele ette sõitsid, on alles selgitamisel,“ selgitas operatiivjuht.

„Õnnetuses raskelt viga saanud piirivalvurite masinast kätte saamiseks tuli päästjatel nad välja lõigata,“ selgitas operatiivjuht.

Jaga
Kommentaarid