Kaasa teevad naiste üksikmängu valitsev olümpiavõitja, mitmed suure slämmi tiitlivõitjad ning mõistagi meie parimad eesotsas Anett Kontaveidi ja Kaia Kanepiga. Ees ootab tormiline tennisenädal ka PAF-is, seega tasub kõikidel tennisefännidel statistika välja otsida ja oma lemmikutele kaasa elada!

Eestlannadest teeb turniiril otsa lahti valitsev Eesti meister!

Ega sellisel turniiril mingit pikka sissejuhatust pole, kohe esimesel võistluspäeval pannakse reketid korralikult paukuma! Eestlannadest tuleb võistluste avapäeval, 26. septembril platsile kahekordne Eesti meister Elena Malõgina, kes pääses võistlema tänu korraldajatelt saadud wild card’ile. Loosiõnne Malõginal seekord palju polnud, tema avaringi vastane on turniiri teine asetus ja Tokyo olümpiavõitja Belinda Bencic Šveitsist. Tegemist on Malõgina WTA debüütmatšiga ja tema võidukoefitsient PAF-is on lausa 15, aga selles paaris on Bencic selge favoriit. Võistluste avapäeva kõige põnevam vastasseis on kahtlemata mulluse Roland-Garrose võitja tšehhitari Barbora Krejčíková ja austraallanna Ajla Tomljanovići vaheline kohtumine. Äsja US Openil legendaarse Serena Williamsi karjäärile punkti pannud Tomljanović võitis suvel Wimbledonis nende senise ainsa omavahelise kohtumise, Tallinnas kõva kattega platsil ihkab Krejčíková magusat revanši, tema võidukoefitsient PAF-is on 2,48.

Kontaveit on Tallinn Openi esimene asetus!

Anett Kontaveit ja Maileen Nuudi alustavad Tallinn Openit teisipäeval, 27. septembril. WTA edetabelis neljandaks langenud Kontaveidi avaringi vastane on igati ohtlik Hiina tulevikulootus Xiyu Wang. Alles 21-aastane Wang on mänginud oma karjääri parima hooaja, US Openil jõudis hiinlanna elus esmakordselt suure slämmi turniiril kolmandasse ringi. Koduseinad ja kodupubliku maruline toetus on loodetavasti siiski piisavad, et turniiri esimene asetus Kontaveit avaringist edasi kanda, Aneti võidukoefitsient PAF-is on 1,29. Turniiri teine wild card Maileen Nuudi on mõistagi väljakutsuja rollis oma WTA debüüdil Horvaatia tennisisti Donna Vekići vastu. Samas on WTA edetabeli 85. number Vekić kaotanud kahel viimasel turniiril kohe avaringis. See tõsiasi tõstab Nuudi üllatusvõidu aktsiaid, tema võidukoefitsient PAF-is on 11.

Kaia Kanepil on kohe avaringis paras pähkel pureda!

Kogenud Kaia Kanepi alustab oma teed turniiril alles kolmapäeval, 28. septembril. Tema avaringi vastane on Prantsusmaa lahtiste meister aastast 2017 – lõunanaaber Jeļena Ostapenko, kes on Tallinn Openi viies paigutus. Neli suve tagasi Eastbourne’i muruturniiril oli Ostapenko Kanepist parem, Kaia sai aga väga olulise ja emotsionaalse võidu lätlanna üle 2020. aastal toimunud Merko Cupil just sel samal Tondi tennisekeskuse peaväljakul. Kuna kõik eestlased ootavad pikisilmi Kontaveidi ja Kanepi omavahelist poolfinaali Tallinn Openi eelviimasel päeval, siis ei jää muud üle, kui selles paaris panustada ikka Kaiale! Kanepi võidukoefitsient PAF-is on 1,53. Panused paika ja siis saali omadele kaasa elama!

Jaga
Kommentaarid