Rahvusvahelised tarneahelad on olnud viimastel aastatel oluliste muutuste käes. Üldine tendents näitab, et mida lihtsamad on transpordikanalid ja mida lihtsam on logistikakorraldus, seda odavam on lõpptulemus. See võimaldab ühtlasi pakkuda klientidele odavamat tootehinda.

MyDello platvormi asutasid 2021. aastal pikaajalise rahvusvahelise logistikakogemusega logistikud, kelle eesmärk on muuta logistika lihtsaks ja efektiivseks. Pikaajaliseks eesmärgiks on muuta kogu tarneahela korraldus täisautomaatseks ja platvormi arenedes muutub see järjest tõenäolisemaks.

Uued võimalused

MyDello arendab kasutajakeskkonda nii, et logistikul või aeg-ajalt logistikateenust vajaval ettevõttel oleks kõik aspektid võimalikult mugavalt kättesaadavad. Alates tarne planeerimisest kuni saatedokumentide haldamiseni. Uuendusena on ka kõik sõnumid kompaktselt MyDello platvormil koos. Seega ei pea neid e-kirjade seast taga otsima.

Täiendusena salvestab MyDello eelmiste tellimuste pakkujad aadressiraamatusse, kust saab edaspidi kiirelt sama infot kasutades uuesti tellida. See on ideaalne ettevõtetele, kes tellivad sarnast kaupa ja soovivad kasutada juba tuttavat tarnepartnerit.

Kui saadetis on juba teel, saadab MyDello teate, kui kaup on jõudnud vahepunkti või teekonnal esineb tõrkeid. Teadete arvu saab ise reguleerida, seega ei kurna MyDello kunagi liigsete teadetega, aga annab alati märku, kui seda vajad.

Mis on MyDello?

Uus digitaalne logistikaplatvorm MyDello alustas 2021. aasta mais ja on muutnud logistikakorralduse oluliselt lihtsamaks. Tarneahela planeerimiseks on tarvis vaid lähte- ja sihtkohta, misjärel pakub platvorm laia valiku tarneviise, et leida ettevõttele parim ja kuluefektiivseim lahendus. MyDello valikus on nii lennu-, maantee-, raudtee- kui ka meretransport.

MyDello aitab ettevõtetel säästa nii aega kui ka raha, vähendades üldiseid logistikakulusid 15–20% võrra. Kõik vajalik alates hinnapakkumistest kuni tarneaegade ja erinevate transpordivõimalusteni on mugavalt ühel platvormil koos. Logistikas traditsiooniks saanud e-kirjade ja telefonikõnede asemel on MyDello kasutamine lihtsamast lihtsam.

Rohkem infot MyDello kohta kodulehel, Facebookis ja LinkedInis.

Jaga
Kommentaarid