Olukord võttis aga uue pöörde, kui „Kuuuurija“ saatejuht Katrin Lust saabus talle laekunud vihje peale Palloni koju, kust öeldi, et meest ei ole kodus, kirjutab Elu24.

Seepeale helistas Lust politseisse. Politsei sai Lustilt reede õhtul „väga detailse“ info tagaotsitava viibimiskohast, ütles pressiesindaja Delfile. Väljakutsele reageeris politsei mitme patrulliga, mees peeti kinni ning viidi Tartu vanglasse.

Miks ei suutnud varem politsei tagaotsitavat Pallonit leida?

Pressiesindaja selgitas, et politsei oli varem kontrollinud nii tema enda elupaika Kaimi külas kui ka politseile laekunud vihjeid mehe võimalikest viibimiskohtadest, kuid neil kordadel jäi mees tabamatuks.

Küsimusele, kas Palloni otsimine ei olnud politsei jaoks prioriteetne, politsei pressiesindaja ei vastanud.

4. aprillil 2020. aastal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Elva vallas Mäeotsa külas Elva-Puhja tee 11. kilomeetril, kus sõiduauto Audi A6 Allroad, mida juhtis 22-aastane Pallon, kaldus lauges paremkurvis paremale teelt välja põllule, rullus üle katuse ja põrkas vastu puid. Sündmuskohal hukkus sõiduauto kõrvalistmel istunud 20-aastane mees. Juht põgenes sündmuskohalt ja tabati kodust. Alkoholijoobe tunnustega juht toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.