Nädalavahetusel Tallinnas toimuv NATO sõjalise kommitee konverents, millest võtavad osa alliansi riikide kaitsevägede juhatajad, toob Liivalaia tänava ja Rävala puiestee ristmiku piirkonda reedest pühapäevani kestvad liikluspiirangud.

Reede hommikul kell 8:00 suletakse liikluseks Rävala puiestee alates Kivisilla ristmikust kuni Liivalaia ristmikuni. Liikluseks suletakse vaid Liivalaia tänavale viiv suund, Kivisilla tänava poole suunduv liiklus jääb avatuks. Liikluspiirang kestab pühapäeval kuni kella 18:00 õhtul.

Ühistranspordi peatus „Tornimäe“ liigutatakse hotelli Radisson Collection ette. Ühistranspordi marsruute ümber ei suunata ja liiklusgraafikuid ei muudeta. Liikluskorralduse muudatusi tähistavad vastavad liiklusmärgid.

Samal tänavalõigul korraldatakse osaliselt ümber ka jalakäijate liikumine, mida tähistavad samuti liiklusmärgid. Ülekäigurajad nii Liivalaia kui Kivisilla tänava poolses otsas on jalakäijatele avatud.

Lisaks on liikluspiirangud kehtestatud ka Weizenbergi tänaval pühapäeval 18. septembril ajavahemikul kell 08:00-15:30. Liikluse paremaks reguleerimiseks ja korraldamiseks on ka seal piirkonnas väljas vastavad liiklusmärgid. Võimalusel soovitatakse sõidukitel vältida liikumist nimetatud piirkondades ja aegadel, et vältida ummikute tekkimist.

NATO sõjaline komitee kohtub kaitseväe juhatajate sessioonil kaks korda aastas NATO peakorteris Brüsselis ja kord aastas korraldab konverentsi üks liitlasriikidest. Sõjaline komitee tuleb kokku, et arutada NATO operatsioone, missioone ja tegevusi ning anda Põhja-Atlandi Nõukogule (NAC) konsensusel põhinevat sõjalist nõu selle kohta, kuidas allianss saaks paremini lahendada ülemaailmseid julgeolekuprobleeme.