Rekonstrueerimistööd Toompuiestee ja Nunne tänava ristmikul kestavad kuni oktoobrikuu lõpuni. Nunne tänavale pääseb Suurtüki, Laia ja Suur-Kloostri tänava kaudu ning sama marsruuti kasutades pääseb ka vanalinnast välja – vanalinnast väljasõidul saab teha suurtüki tänavalt üksnes parempöörde Rannamäe teele, Balti jaama poole vasakpööret sooritada ei saa.

Vanalinna kitsastel tänavatel liikluskoormuse vähendamiseks luuakse Lai tn 29 hoone esisele alale ajutiste liiklusmärkidega parkimise keelutsoon, kuid kooliõpilasi transportivatel sõidukitel võimaldatakse seal peatuda ja ümber pöörata, vähendamaks Suur-Kloostri tänava liikluskoormust.

Toompuiesteel jääb Balti jaama esisel alal liiklusele avatuks mõlemas suunas üks sõidurada (1+1 rada). Balti jaama parklast saab liikuda Toompuiesteele Tehnika tn suunas.

Toompuiestee ja Nunne tänava ristmiku ümbersõit

Toompuiestee ja Nunne tänava ristmiku sulgemine on seotud Vana-Kalamaja tänava ulatusliku rekonstrueerimisega, mille tulemusena luuakse kvaliteetne linnaruum, kus on mugav ja turvaline kõigil – jalakäijal, ratturil, autojuhil ning jalakäijad pääsevad ka üle Toompuiestee Balti jaamast vanalinna maa-alusesse tunnelisse laskumata.

Ühtekokku kestavad Vana-Kalamaja tänava rekonstrueerimistööd ligi aasta, tööde tähtaeg on juuli 2023. Ümberehitatud tänaval on antud jalakäijatele ja jalgratturitele autodega võrreldes rohkem ruumi ning tänavaruum saab uue ilme kaasaegse tänavamööbli, haljastuse ja väljakute näol.

Vana-Kalamaja tänavaruumi uuendatakse 2017. aastal arhitektuurivõistluse võitnud töö „Kasvulava“ põhjal, mille on loonud arhitektuuribüroo Kavakava OÜ arhitektid Siiri Vallner, Indrek Peil ja Kristel Niisuke. Töid teostab Tallinna Teede AS.