ASUS teatas, et murranguline Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), maailma esimene 17,3-tolline volditav OLED-sülearvuti, on tellimiseks saadaval 4. kvartalist 2022, hinnaga alates 3499 dollarit. Selle futuristliku seadme loomiseks on ASUS ja Intel välja töötanud valdkonna esimesed lahendused uuenduste edendamiseks volditavate toodete kategoorias, seal hulgas on tehtud koostööd valdkonna ekspertide ja ökosüsteemi partnerite vahel.

  • Zenbook 17 Fold OLED on vastus kasutajate soovile saavutada oma kaasaegses ööpäevaringses elustiilis ideaalne tasakaal mobiilsuse ja tootlikkuse vahel. ASUSE insenerid ja disainerid töötasid üheskoos, et luua seade, mis pakub kaasaegse minimalistliku disainiga muretut tõhusust. Enam ei pea tegema kompromisse erinevates keskkondades töötamisel – kontoris, kodus, reisil olles või lõõgastudes – ühendades elegantselt kaks ekraanisuurust ja mitu kasutusrežiimi ühte väga kaasaskantavasse seadmesse.

  • See murranguline Intel® Evo-sertifitseeritud volditav sülearvuti pakub kasutajatele kahte OLED-ekraani ühes seadmes: suur 4:3 17,3-tolline 2,5K puuteekraan, mis volditakse keskelt lahti, et luua kaks sujuvat 3:2 12,5-tollist 1920 × 1280 ekraani. Kokkuvoldituna täielikult suletud 180° täppistehnilise hingega, mis peab vastu üle 30 000 avamise ja sulgemise tsükli, on tegemist ülikompaktse ja kaasaskantava 12,5-tollise seadmega, mis on väiksem kui paberileht. Mitut mitmekülgset kasutusrežiimi – lauaarvutit, sülearvutit (Bluetooth® klaviatuuriga), sülearvutit (virtuaalse klaviatuuriga), tahvelarvutit, lugerit ja laiendatud seadet – võimaldav volditav disain täismõõdus ASUS ErgoSense’i Bluetooth klaviatuuri ja puuteplaadiga, mille iga ekraani saab lisaks jagada mitmeks aknaks ja sisu saab paigutada, kasutades asus ScreenXpert 3 nutikat akende haldamise funktsiooni ja eksklusiivseid režiimilüliti rakendusi. Mitmekülgsusest ja suurest ekraanisuurusest hoolimata kaalub seade ilma klaviatuurita vaid 1,5 kg või koos sellega 1,8 kg.

  • Immersiivset meelelahutust võimaldab volditav OLED-puuteekraan, millel on 0,2 ms reageerimisaeg ja 60 Hz värskendussagedus ning võimas nelja kõlariga Harman Kardoni sertifitseeritud Dolby Atmose helisüsteem. Sellel hämmastaval Dolby Visioni sertifitseeritud ekraanil on 100% DCI-P3 skaala ja PANTONE® Validated värvitäpsus ning TÜV Rheinlandi sertifikaat kahjuliku sinise valguse vähendamise kohta.

  • Zenbook 17 Fold OLED sisaldab mitmeid tehisintellektil põhinevaid nutikaid funktsioone, seal hulgas kasutaja kohaloleku tuvastamine HD IR-kaameraga, integreeritud värviandur ekraani heleduse ja värvitemperatuuri automaatseks reguleerimiseks ning 5 MP tehisintellektiga veebikaamera koos ASUS 3D müravähenduse (3DNR) tehnoloogiaga selgemate videokõnede tegemiseks.

  • Muretu jõudluse tagavad uusim 12th Gen Intel Core i7-1250U protsessor, Intel Iris® Xe graafika, 16 GB RAM ja kiire 1 TB PCIe® SSD. Välisseadmetega ühendamiseks on kaks mugavat USB-C® Thunderbolt 4 porti, mis toetavad kauakestva 75 Wh aku kiirlaadimist ja ühendamist väliste ekraanidega. Uus ASUS ErgoSense’i klaviatuur ja puuteplaat tagavad mugava ja täpse trükkimise lauaarvuti-tasemel klaviatuuri 19,05 mm sammuga ja pika 1,4 mm liikumisulatusega mehaanilistel klahvidel.

ASUS Zenbook 17 Fold OLED

Voldi lahti uued ja uskumatud võimalused

Zenbook 17 Fold OLED-il on täissuuruses ErgoSense’i Bluetooth klaviatuur ja puuteplaat, mis suurendab oluliselt selle mitmekülgsust, võimaldades seda kasutada lauaarvutina, sülearvutina (Bluetooth klaviatuuriga), sülearvutina (virtuaalse klaviatuuriga), tahvelarvutina, lugerina või laiendatud režiimis. Igas režiimis võimaldavad rakenduse ScreenXpert 3 hõlpsasti kasutatavad akende haldamise tööriistad (nt režiimilüliti) mitu jagatud kuva konfiguratsiooni ja paindlikud rakendusepaigutused suurendavad tootlikkust.

Lauaarvuti režiimis saab avatud 17,3-tollist ekraani – mida toetatakse horisontaalasendis sisseehitatud kunstnahast toe abil – kasutada koos ErgoSense’i klaviatuuri ja juhtmevabalt ühendatud puuteplaadiga, et luua võimas suure ekraaniga arvuti, mis tagab lihtsa tootlikkuse.

Sülearvuti režiimis (Bluetooth® klaviatuuriga) kinnitub klaviatuur liikvel olles magnetiliselt volditud kuva alumisele poolele. Teise võimalusena saab sülearvuti režiimis (virtuaalse klaviatuuriga) alumise kuva muuta virtuaalseks ekraaniklaviatuuriks.

Tahvelarvuti režiim võimaldab kasutajatel kasutada täielikult avatud 17,3-tollise puuteekraani kõiki võimalusi, samas kui lugeri režiim – hing vertikaalselt – muudab Zenbook 17 Fold OLED-i täiuslikuks lugemisseadmeks.

Lõpuks, laiendatud režiimis – toetatuna vertikaalasendis, on kaks kokku volditud 12,5-tollist ekraani täiuslikud, et kasutaja saaks ülemisel ja alumisel ekraanil sujuvalt kerida. Zenbook 17 Fold OLED-i saab ühendada välise kuvariga läbi ühe kahest USB-C® Thunderbolt 4 pordist.

Ülimalt vastupidava konstruktsiooniga

Zenbook 17 Fold OLED on testitud nii, et see vastaks ülinõudlikule MIL-STD-810H USA sõjalisele standardile töökindluse ja vastupidavuse osas. Ka täppisteaduslik 180° hing on rangetes testides läbinud üle 30 000 avamise ja sulgemise tsükli, et tagada maksimaalne töökindlus ja täielik meelerahu. Kui kasutaja avab ja sulgeb sülearvuti kuus korda päevas, tähendab see üle üheksa aasta pikkust tööiga. Astmevaba hing on ehitatud nii, et see hoiab ülemist ekraani kindlalt mis tahes nurga all, muutes selle täiuslikuks, kui seda kasutatakse üli-kaasaskantava 12,5-tollise sülearvutina või kui seda kasutatakse ühe käega lugeri režiimis.

ASUS Zenbook 17 Fold OLED

Immersiivne meelelahutus

Zenbook 17 Fold OLED on loodud pakkuma tõeliselt immersiivset heli- ja visuaalset kogemust, alustades hämmastavast 60 Hz / 0,2 ms 17,3-tollisest 2,5K volditavast OLED (FOLED) puuteekraanist. See ekraan on Dolby Visioni sertifitseeritud realistlike HDR visuaalide jaoks, PANTONE® Validated värvitäpsuse jaoks ja sellel on kinoklassi 100% DCI-P3 värvihaare erksate värvide jaoks. See on ka TÜV Rheinlandi sertifikaadiga madala sinise valguse ja virvendusvaba töö jaoks, mis hoiab silmi ka pikkade vaatamisseansside ajal.

Filme, videoid ja muusikat täiustab võimsa Harman Kardoni sertifitseeritud nelja kõlariga Dolby Atmose helisüsteemi immersiivne ruumiline heli. Dolby Atmos lisab helile uue põneva ruumilise mõõtme, et saavutada ülimalt realistlik kuulamiskogemus. Kõlarid töötavad nutika võimendiga, mis maksimeerib helitugevust – kuni 3,5 korda valjemini kui tavaline võimendi – minimeerides samal ajal moonutusi, tagades kristallselge heli meelelahutuseks või suhtluseks.

Lihtne mugavus

Zenbook 17 Fold OLED on varustatud uusimate nutikate mugavus- ja turvafunktsioonidega, mis muudavad kasutaja elu lihtsamaks, turvalisemaks ning tootlikumaks.

HD infrapuna (IR) kaamera töötab ASUS Adaptive Locki ja uue Intel Visual Sensing Controller kiibiga, et võimaldada uusi tehisintellekti toitega funktsioone. Näiteks, lisaks kiirele näoga sisselogimisele, tuvastab see, kui kasutaja sülearvutist eemale liigub. Sellisel juhul tumendab see ekraani, et säästa aku tööiga, ja lukustab turvalisuse huvides sülearvuti. Kui kasutaja naaseb, muudab see ekraani heledamaks ja logib ta näo kiire sisselogimisega automaatselt sisse.

Integreeritud värviandur tuvastab ümbritseva valguse taseme ja reguleerib automaatselt ekraani heledust ja värvitemperatuuri, et pakkuda keskkonnale vastavalt parimat pilti.

5 MP tehisintellektiga veebikaamera on varustatud ASUS 3D müravähenduse (3DNR) tehnoloogiaga suurepäraselt selgete videokõnede tegemiseks. Ainulaadne algoritm teravdab pilte ja eemaldab reaalajas müra veendumaks, et videokõnede ajal on kõik terav ning selge.

Pingevaba jõudlus

Intel Evo-sertifikaadiga Zenbook 17 Fold OLED on varustatud mugavaks multitegumtööks suure jõudlusega komponentidega, sealhulgas 12th Gen Intel Core i7-1250U protsessor, Intel Iris Xe graafika, 16 GB RAM ja 1 TB PCIe SSD. Kauakestev 75 Wh aku on varustatud USB-C Easy Charge’iga, nii et seda saab kiiresti laadida enamiku USB-C laadurite või toiteplokkidega või mis tahes Power Delivery sertifikaadiga laaduritega, muu hulgas ka 65 W kiirlaadimisadapteriga.

Zenbook 17 Fold OLED-i on lihtne ühendada ka välisseadmetega. On kaks USB-C Thunderbolt 4 porti, mis on kuni kaheksa korda kiiremad kui USB 3.2 Gen 1, toetades kiirlaadimist või väliste ekraanide ühendamist.

Täiuslikuks kasutuskogemuseks on Zenbook 17 Fold OLED-iga kaasas meie uus ErgoSense’i klaviatuur ja Bluetooth puuteplaat. Klaviatuuril on täismõõdus 19,05 mm klaviatuuri samm ja pikk 1,4 mm klahvikäik. See on meie kõigi aegade parim sülearvuti klaviatuur, mis pakub paremat trükitäpsust ja mugavust. Parema trükkimistunde saavutamiseks on mehaanilistel klahvidel ka õrna 0,2-millimeetrise süvendiga korgid. Klaviatuur saab ühendada kahe Bluetooth seadmega, lülitudes nende vahel spetsiaalse nupu abil. Klaviatuuriga on kaasas suur ErgoSense’i puuteplaat, millel on uus siidiselt sile pind hõlpsaks navigeerimiseks ja mis on kaitstud vastupidava sõrmejälgede vastase kattega.

Saadavus ja hinnad

ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) on nüüd tellimiseks saadaval 4. kvartalist 2022 ja selle hind on 3499 ameerika dollarit (maksudeta). Lisateabe saamiseks pöörduge kohaliku ASUSE esindaja poole.

TEHNILINE KIRJELDUS

ASUS ZenBook 17 Fold OLED (UX9702)

CPU

12th Generation Intel® Core i7-1250U protsessor

Ekraan

[Lahti volditud] 17,3-tolline kokku volditav OLED 2,5K (2560 × 1920), kuvasuhe 4:3, LED-taustvalgustus 350 nitti, puutetundlik ekraan

[Kokku volditud] 2 x 12,5-tolli (1920 × 1280), kuvasuhe 3:2

Operatsioonisüsteem

Windows 11 Pro / Home

Graafika

Intel® Iris® Xe

Põhimälu

16 GB LPDDR5 integreeritud

Salvestusruum

1 TB M.2 NVMe PCIe® 4.0 SSD

Ühenduvus

Intel® Wi-Fi 6E, Bluetooth® 5.2

Kaamera

5 MP AI kaamera 3D-müravähendusega

HD-kaamera IR-funktsiooni ja Intel® Visual Sensing Controlleriga

Värviandur automaatseks värvustemperatuuri ja heleduse juhtimiseks

I/O-pordid

2 x Thunderbolt 4 USB-C® (kuni 40 Gbps)

1 x kombineeritud helipistik

Puuteplaat

Jah

Heli

Harman Kardoni sertifitseeritud Dolby Atmos,® nelja integreeritud kõlariga

Integreeritud maatriksmikrofon Cortana ja Alexa häältuvastuse toega

Aku

75 Wh

Kuni 9,5 tundi (12,5-tollise sülearvuti režiim); kuni 8,5 tundi (17,3-tollise lauaarvuti režiim)

Vahelduvvooluadapter

C-tüüpi® 65 W vahelduvvooluadapter,

väljund: 20 V DC, 3,25 A, 65 W, sisend: 100–240 V AC 50/60 Hz universaalne

Mõõtmed

Lahti volditud ekraan: 378,5 × 287,6 × 8,7 ~ 12,9 mm

Kokku volditud ekraan: 287,6 × 189,3 × 17,4 ~ 34,4 mm

ASUS ErgoSense’i Bluetooth® klaviatuur ja puuteplaat: 285 × 182 × 5,5 mm

Kaal

Ilma ASUS ErgoSense’i Bluetooth® klaviatuuri ja puuteplaadita: 1,5 kg

ASUS ErgoSense’i Bluetooth® klaviatuuri ja puuteplaadiga: 1,8 kg

Täielikud tehnilised andmed on saadaval aadressil www.asus.com

ASUS Zenbook 17 Fold OLED

ASUS on ülemaailmne tehnoloogialiider, kes pakub maailma kõige uuenduslikumaid ja intuitiivsemaid seadmeid, komponente ja lahendusi, et pakkuda uskumatuid kogemusi, mis parandavad inimeste elu kõikjal.

Jaga
Kommentaarid