„Meil tuleb olla teadlik, et sel nädalal võib Venemaa üritada teha midagi eriti vastikut ja midagi eriti julma,“ hoiatas president. „Tõdeme, et selline meie vaenlane on. Igal teisel nädalal selle kuue kuu jooksul on Venemaa teinud kogu aeg üht ja sama - vastikut ja julma,“ ütles Zelenskõi tänaöises videopöördumises.

Zelenskõi märkis, et agressorriigi üks peamisi eesmärke on „ukrainlaste alandamine, meie võimete ja kangelaste devalveerimine ning uskmatuse, hirmu ja uute konfliktide külvamine“.

„Just seetõttu on oluline mitte iial, mitte hetkekski sellele vaenulikule survele järele anda, mitte end üles keerata, nõrkust välja näidata,“ rõhutas Zelenskõi. „Meil kõigil tuleb olla piisavalt tugevad, et vastu seista mis tahes vaenlase provokatsioonidele - just nagu on ka oluline panna okupandid vastutama kõigi nende rünnakute ja kogu selle terrori eest.“

Ukraina kardab suuremat rünnakut 23.-24. augustil, mil riik tähistab lipu- ja iseseisvuspäeva. Juba varem andis riiklik julgeoleku- ja kaitsenõukogu teada, et neile teadaolevatel andmetel valmistab Venemaa iseseisvuspäevaks ette provokatsioone, ennekõike president Zelenskõi vastu.

Juhul, kui blogi kohe ei avane, värskenda palun lehte!

Jaga
Kommentaarid