Avavangla on väljaspool vangla piiret asuv vangla osa, kust vangid võivad käia ilma järelevalveta väljas tööl, õppimas ning lühiajalisel väljasõidul ja peavad ettenähtud kellaajaks tagasi pöörduma.

Rain on keskmise kehaehitusega, ca 183 cm pikk. Kiilas pea, eritunnusena 2 armi pea piirkonnas (vasakul ja paremal oimupiirkonnas). Lisaks on Raini parema käe õlavarre piirkonnas tätoveering (draakon), samuti vasakul küünarvarrel tätoveering. Töökoht Kohtla-Järvel. Hommikul avavanglast lahkudes oli seljas roheline (kirju) t-särk, tumedad lühikesed püksid ja tumesinised plätud.

Tero Tannebaum on kõhna kehaehitusega, pikka kasvu – ca 192 cm. Eritunnusena arm kõhu piirkonnas, tätoveering vasakul õlal/õlavarrel, tätoveering vasakul säärel (kulunud) ja tätoveering parema käe keskmisel sõrmel ja vasaku käe käelabal. Töökoht asub Kohtla-Järvel. Hommikul avavanglast lahkudes oli seljas halli värvi t-särk, tumedad lühikesed püksid ja jalas mustad ’’Adidas’’ tossud.

Kõigil, kes teavad nende asukohta, palutakse sellest viivitamatult teavitada politseid lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril 5302 4893.