100% kvaliteedigarantii

„Oleme harjunud värskeid puu- ja köögivilju hoolikalt valima, kuid pähkleid või kuivatatud puuvilju ostes ei mõtle paljud isegi sellele, et nende kvaliteet on samuti erinev. Oleme harjunud neid suupisteid valima spontaanselt – meile meeldis värv, pakend, madal hind – me ostame neid, kuigi on väga lihtne petta saada, sest pärast maitsmist ilmneb mõru maitse, kõrvaline lõhn või koostis, näiteks liiga palju rosinaid või ebakvaliteetseid maapähkleid. Seetõttu tunneb Arimex kui turuliider, kes suudab tagada oma toodangu 100% kvaliteedi, kohustust avalikkust harida, kutsudes üles olema teadlikud ja õppima kvaliteeti tunnustama ning selle eest ka auhindu saama,“ räägib Balti- ja Põhjamaade juhtiva pähklite ja kuivatatud puuviljade tarnija Arimexi turundusjuht Gytis Celencevičius äsja alanud kampaania ideest.

Arimexi turundusjuht Gytis Celencevičius

Tarbijad, kes on ostnud Arimexi pähkleid ja kahtlevad toote kvaliteedis, on oodatud sellest teavitama ettevõtte kvaliteedispetsialiste ning teadliku suhtumise eest saavad nad kingituseks Arimexi kõrgeima kvaliteediga pähklikomplektid.

„Turul on juba tavaks premeerida ettevõtteid nende saavutuste eest – valime aasta kaubamärke, parimaid tooteid jne. Otsustasime minna teist teed ja selle asemel, et endale preemiaid saada, peaksime premeerima oma kasutajaid, sest just nemad aitavad meil igal sammul end paremaks muuta. Kui suudate tagada kõrgeima kvaliteedi, muutub kõik selgeks, läbipaistvaks ja lihtsaks – meil pole midagi varjata ja isegi kui teeme vea, oleme valmis selle parandama. Usume, et selliselt töötades suudame tõsta latti tänasel pähklite ja kuivatatud puuviljade turul, kus on tõesti arvestatav pakkumine,“ rõhutab juht.

Esmatähtis on läbipaistvus ja avatus

Ühiskonnas valitseb mõnikord suhtumine, et pähklite kvaliteet on teiste toiduainetega võrreldes vähem oluline, kuid toitumiseksperdid soovitavad mitte lasta end petta: „Pähklitel on meie dieedis eriline koht – need sisaldavad kuni 25% valku, samuti rasva, erinevaid mikroelemente, vitamiine, antioksüdante, kuid selleks, et see looduse ime meie kehale kasulik oleks, on väga oluline valida kvaliteetne toode,“ selgitab arst-toitumisspetsialist Eglė Kliukaitė-Sidorova.

Arsti sõnul määrab pähklite kvaliteedi ennekõike tooraine – kvaliteetsete pähklite kasvatamiseks kulub aastakümneid ja hoolikat tööd, mida me palja silmaga ei näe, mistõttu võib olla seda raske hinnata.

„Kvaliteetsed pähklid ei ole kõige odavam valik ning usaldada saab vaid ajaproovile vastu pidanud tarnijaid, kes peavad läbima arvukalt kontrolle ja on pälvinud rahvusvahelised kvaliteedisertifikaadid. Isegi kui võrrelda nende toodete pakendeid, näeme tohutut erinevust – valides usaldusväärsete tootjate suletud pakendis tooteid, saame olla kindlad, et toode on korralikult hoitud, rakendades spetsiaalseid lahendusi, mis aitavad säilitada kõiki väärtuslikke aineid, kaitstes neid hallituse ja oksüdatsiooni eest. Vaevalt et me muidu palja silmaga toodete tegelikku seisukorda hinnata oskame,“ rõhutab Kliukaitė-Sidorova.

Arimex on turul tegutsenud 27 aastat, eksportides oma toodangut 11 riiki üle maailma – nüüdseks on selle ettevõtte pähklid ja kuivatatud puuviljad kõrgelt hinnatud ning usaldatud Balti ja Põhjamaade tarbijate seas nii Skandinaavias kui ka Islandil. Pähklid jõuavad tarbijateni 32 riigist, läbides pika kvaliteedi tagamise tee – alates tarnijate täpsest valikust, tooraine kontrollimisest uuenduslike seadmete abil ja kaasaegsetest ladustamistingimustest.

„Ega asjata ei näita viimased turu-uuringud, et Leedus valivad Arimexi tooteid inimesed, kelle jaoks kvaliteet on ülimalt oluline, nad tunnevad selle vastu huvi ja hindavad seda. Tarbija tajub kvaliteeti eelkõige maitse, lõhna ja võimaluse kaudu tootega ise tutvuda, seetõttu on Arimexi toodete pakend täiesti läbipaistev ning lisaks kasutatakse spetsiaalset kaitsekeskkonda, milles pähklid ja kuivatatud puuviljad säilivad kauem värskena ning nende maitse ja välimus on tagatud,“ selgitab Celencevičius Arimexi toodangu unikaalsust.

Kingitused kvaliteedi märkamise eest

Kui toote kvaliteet ei vasta teie ootustele, on lihtne sellest teavitada – lihtsalt minge ettevõtte veebilehel Kvaliteedi jaotisesse ja täitke spetsiaalne vorm: kirjeldage lühidalt, mis tekitas teile Arimexi kaubamärgi toodete puhul pettumuse, lisage sellest tootest pilt ja valige pakiautomaat, kuhu soovite kingituse saada. Kõige muu eest hoolitseb Arimexi kvaliteedimeeskond: analüüsib sõnumit, annab vastuse, saadab kingituse ning tagab edaspidi veelgi parema tootmiskvaliteedi.

Kampaania kehtib 16. augustist kuni 16. oktoobrini 2022.

Jaga
Kommentaarid