Solovjov ärritus eriti venemaalastele sissesõidukeelu kehtestamise üle.

Solovjov nimetas Eestit, Lätit ja Leedut „Balti võmiraatideks“, mis ühend venekeelsest sõnast võmirat „välja surema“ ja sõnast emiraat. Samuti nimetas Solovjov Balti riike „natsideks“, kes püüavad keelata venelastel oma keeles rääkimist. Solovjov ähvardas, et Venemaa võib saata oma väed venekeelset elanikkonda kaitsma, nagu teeb seda Ukrainas.

„Te rikute etniliste vähemuste õigusi. Me toome praegu väed venekeelse elanikkonna kaitseks sisse... Kas Berliin, Pariis, London ja Brüssel on valmis meie rakettide löökidest põlema? Aga kui vaja, taktikalise tuumarelva kasutamisest? Kas Ameerika on valmis astuma lahingusse Balti võmiraatide eest, kes oma natsihulluses rikuvad venekeelsete õigusi?“ küsis Solovjov.

Solovjov ähvardas tuumalöökidega ka USA-d vastuseks NATO liitlaste tegevusele venekeelsete inimeste vastu Euroopas.

„Meil pole põrmugi kahju, need ei ole meie inimesed. Seal hakkab juba töö käima strateegilise ja taktikalise tuumarelva tasemel. Kas nad reaalselt tahavad seda? Kas nad tahavad nii meid ärritada? Kas NATO on valmis minema tuumasõtta Balti riikide idiootsuse pärast?“ lisas Solovjov.

Solovjovi ärritas ka see, et Läti parlament kuulutas Venemaa ametlikult terrorismi toetavaks riigiks. Solovjovi sõnul peaks Vene riigiduuma vastuseks konfiskeerima Läti varad ja katkestama elektritarned Lätile.


Jaga
Kommentaarid