„Marhanetsi haiglas suri veel kaks vaenlase öises tulelöögis vigastada saanut. Arstid võitlesid, aga ei suutnud neid päästa... Praeguseks hetkeks on Venemaa öine rünnak Nikopoli rajoonile võtnud 13 rahumeelse inimese elu. 11 on vigastatud, neist viis raskes seisundis,“ teatas Dnipropetrovski oblasti sõjaadministratsiooni juht Valentõn Reznitšenko.

„Vaenlane andis rajoonile kaks korda tuld Gradidest. Saatis elamukvartalite pihta 80 reaktiivmürsku. Andis teadlikult ja salakavalalt löögi, kui inimesed magasid oma kodudes. Tule alla sattusid Marhanets ja Mõrove kogukond,“ teatas Reznitšenko varem.

Vene okupandid püüavad taasalustada pealetungi suunal Donetsk-Piskõ ja lahingutegevus seal jätkub, teatas Ukraina relvajõudude kindralstaap.

Harkivi suunal pidas vaenlane taktikalise olukorra parandamiseks ründelahinguid Veterõnarne-Udõ suunal, aga edu ei saavutanud, kandis kaotusi ja taandus. Jätkub lahingutegevus Bairaki-Hussarivka suunal.

Bahmuti suunal püüdis vaenlane rünnata Novoluhanske-Spirne, Volodõmõrivka-Jakovlivka ja Strjapivka-Soledari suunal, aga edu ei saavutanud ja taandus.

Avdijivka suunal püüab vaenlane taasalustada pealetungi suunal Donetsk-Piskö ja lahingutegevus jätkub. Vaenlane ründas suundadel Mõneralne-Avdijivka ja Spartak-Avdijivka. Edu ei saavutanud, kandis kaotusi ja taandus.

Jaga
Kommentaarid