„Aga täna kaotuste arv väheneb esiteks seetõttu, et Vene armee logistikakeskuste vastu töötavad väga edukalt meie mitmikraketiheitjad. Teiseks toimub Vene armee ümberpaigutamine kõigil rindejoontel. Ja kolmandaks, meie omad on Vene armee taktikaga juba kohanenud ning kaitsevad end mobiilsemalt, efektiivsemalt,“ selgitas Podoljak.

Vaenlane peab ründelahinguid Bahmuti ja Avdijivka suunal. Ukraina kaitsjad tegid kahjutuks luuregrupid Velõka Novosilka ja Vremivka piirkonnas, teatas Ukraina relvajõudude kindralstaap.

Donetski suunal peab vaenlane operatiiv-taktikalise ja armee lennuväe toetusel ründelahinguid Bahmuti ja Avdijivka suunal ning püüab Ukraina üksused suurtükitulega võetud positsioonidelt välja tõrjuda, öeldakse teates.

Kramatorski suunal püüdsid okupandid teha luuret koos lahinguga Ivano-Darjivka, Vessele, Jakovlivka ja Bahmuti piirkonnas. Ukraina väed andsid neile tulelöögi ja sundisid okupandid põgenema. Sama tulemusega ründasid venelased Zaitseve lähedal.

Okupandid püüdsid ründelahinguid pidada ka Kransohorivka ja Avdijivka lähedal. Ukrainlased andsid aga vastulöögi ja venelased taandusid.

Novopavlovski ja Zaporižžja suunal tegid ukrainlased kahjutuks luuregrupid Velõka Novosilka ja Vremivka piirkonnas.

Jaga
Kommentaarid