„Vene Föderatsiooni relvajõudude kiirgus-, keemia- ja bioloogilise kaitse vägede ülem, kindralmajor Valeri Vassiljev, kes juhib praegu Zaporižžja tuumaelektrijaama garnisoni, ütles, et „siia tuleb kas vene maa või põletatud kõrb“,“ teatas Enerhoatom.

Ka Ukraina kaitseministeeriumi luure peavalitsuse pressiteenistuse esindaja Andri Jussov teatas, et neil on olemas kinnitatud informatsioon, et Vene väed on Zaporižžja tuumajaama reaktorid mineerinud.

Ukraina relvajõud andsid eile õhtul uued edukad löögid Hersoni oblasti sildadele ning okupeeritud Melitopolis anti löögid Vene vägede paiknemisekohtadele ja hävitati üle saja okupandi.

Ukraina relvajõud andsid eile õhtul uued edukad löögid Antonivskõi maanteesillale üle Dnepri jõe, mis asub Hersoni äärelinnas.

Informatsiooni jagasid Hersoni Telegrami kanalid.

Teatatakse, et sillal oli parajasti remonditehnika, mis HIMARS-i tabamuse järel süttis.

Lisaks sellele teatati plahvatustest silla piirkonnas Kahhovka hüdroelektrijaama juures, mis ühendab samuti Dnepri kaldaid.

Kinnitamata andmetel sai tabamusi ja Darjivka sild üle Inhuletsi jõe Hersoni oblast9i põhjaosas.

Ukraina sõjaväelased „harjutasid tulekontrolli“ – tabati Antonivskõi ja Kahhovka sildu, kinnitas Ukraina lõuna kaitsejõudude pressikeskuse juht Natalja Humenjuk televisioonis.

Jaga
Kommentaarid