Politsei ega prokuratuur ei saanud ametlikult kinnitada, kas ja keda on juhtumi tõttu üle kuulatud. Küll aga said mõlemad kinnitada, et kahtlustust kuriteo toimepanemises pole kellelegi esitatud.

Delfi andmetel oli Keilas uppunud kümneaastane poiss trennigrupiga ujulas, kui õnnetus juhtus. Täpsemaid asjaolusid uurib politsei.

Delfile teadaolevalt ei olnud hukkunud poiss Keila linna elanik, kuid kuulus Keila jalgpalliklubisse. Jalgpalliklubil toimus Keila tervisekeskuses jalgpallilaager.

Keila JK pressiesindaja sõnul on politsei vestelnud treeneriga, kes oli lastega laagris, kuid taas ei saa politsei kommenteerida, kas treener viibis nendega ujulas. Rohkem üksikasju pressiesindaja jagada ei soovinud.

Keila tervisekeskuse juhataja Toni Meijel ütles, et politsei on vestelnud nii tema kui ka kolleegiga. Seda, kas ka treener oli lastega ujulas, Meijel kommenteerida ei saanud.

Tervisekeskuses õnnetusse sattunud kümneaastane poiss suri haiglas

Kahjuks ei õnnestunud meedikutel kümneaastase poisi elu päästa. Politsei teatas 20. juuli õhtul Delfile, et on juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustanud kriminaalmenetlust.

Samal ajal kui poiss vee alla vajus, toimus tervisekeskuses 21CC triatloniklubi treening. Kohal viibis ka tuntud triatleet ja treener Marko Albert. Albert sõnas Delfile, et tema mitte ainult ei näinud seda kõike pealt, vaid aitas poissi elustada. Delfiga peetud telefonivestlusest oli kuulda, et triatleet oli šokeeritud. „Ju ei olnud abi piisav,“ sõnas ta.

Jaga
Kommentaarid