Liiklusõnnetus juhtus lauges paremkurvis, kus Elva poolt tulnud juht kaotas sõiduki üle kontrolli ning sõitis vastu puud. Auto deformeerus kokkupõrke tagajärjel nõnda palju, et päästjatel tuli kõrvalistuja kätte saamiseks sõiduk katki lõigata.

Kiirabi toimetas sündmuskohalt haiglasse nii sõidukit juhtinud 27-aastase mehe kui ka raskes seisus kõrvalistuja kohal olnud 56-aastase mehe, kelle elu meedikud haiglas päästa ei suutnud.

Politseinik Sten Truija sõnul võib kahjuks öelda, et see traagiline õnnetus oleks olnud ära hoitav. „Sõidukit juhtinud mehel tuvastati kriminaalne alkoholijoove, samuti puudus tal vastava kategooria juhtimisõigus.“ Nissan, mida mees juhtis, kuulus hukkunud sõbrale. „Pärast alkoholi tarvitamist ei ole kellelgi rooli taha asja. Samuti peaksid sõbrad näitama sellises olukorras tugevat selgroogu ning tegema kõik, mis võimalik, et takistada purjus kaaslast rooli istumast,“ lisas politseinik.

Käesoleval aastal on alkoholijoobes juhi süül toimunud 292 liiklusõnnetust, milles viga saanud 72 inimest ja hukkunud viis.

Jaga
Kommentaarid