Delfile teadaolevalt ei olnud hukkunud poiss Keila linna elanik, kuid kuulus Keila Jalgpalliklubisse. Jalgpalliklubil toimus üleeile Keila Tervisekeskuses jalgpallilaager.

Keila Jalgpalliklubi juhatuse esimees Tauri Tamkivi sõnas Delfile, et nemad praegu kommentaare ei anna, asjaga tegeleb politsei.

Keila linnavalitsuse pressiesindaja Valdur Vacht sõnas, et juhtumiga tegeleb ka sotsiaaltöötaja ning lähedastele on organiseeritud psühholoogiline abi.

Tervisekeskuses õnnetusse sattunud 10-aastane poiss suri haiglas

Kahjuks ei õnnestunud meedikutel 10-aastase poisi elu päästa. Politsei teatas kolmapäeva õhtul Delfile, et on juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustanud kriminaalmenetluse.

Samal ajal, kui poiss vee alla vajus, toimus tervisekeskuses 21CC Triatloniklubi treening. Kohal viibis ka tuntud triatleet ja treener Marko Albert. Albert sõnas Delfile, et tema mitte ainult ei näinud seda kõike pealt, vaid aitas poissi elustada. Telefonivestluses Delfiga on kuulda, et triatleet on šokeeritud. „Ju ei olnud abi piisav,“ sõnas ta.

Albert lisas juurde veel niipalju, et poiss ei olnud nende trennist ega ka üksinda veekeskuses. Midagi rohkemat ei soovinud Marko Albert rohkem kommenteerida.

Delfi võttis ühendust ka Keila Tervisekeskuse ujumistreeneri ja keskuse juhataja Toni Meijeliga, kes sündmuste ajal majas viibis. Juhataja viitas politsei soovitusele mitte juhtunut kommenteerida, sama tegi ka Keila Tervisekeskuse tegevjuht Liina Zibo. Mõlemad ütlesid, et praegu nemad kommentaare ei jaga ning asjaga tegeleb politsei.

Zibo ütles varem Delfile, et intsident leidis aset eile pärastlõunal tervisekeskuse basseinis. „Kell 13.21 saime info, et laps on vajunud vee alla. Tervisekeskuse töötajad alustasid koheselt esmaabi andmist, tehes seda kuni kiirabi saabumiseni,“ teatas ta.

Tunnistajate sõnutsi oli juhtunu ajal veekeskuses hulgaliselt lapsi, sh toimus laste ujumistrenn. „Inimesed sekkusid väga kiiresti, läksid lapsele appi,“ ütles üks Delfiga rääkinud kohalik elanik.

Jaga
Kommentaarid