T grupp OÜ opereerib Tallinna, Tartu, Rakvere ja Jõhvi bussijaamasid, haldab Tpilet.ee piletimüügikeskkonda ja korraldab Cargobusi pakiveoteenust. Kõik ettevõtte kaubamärgid on meile kõigile väga olulised liikuvusteenuste osutajad.

Cargobus on Eesti vanim turul tegutsev erakapitalil põhinev liikuvusteenuste ja ühistranspordi koondumisplatvormi pakkuja, tegutsedes juba 30 aastat. Cargobusi pakivedu on ainulaadne, sest saadetiste kohaletoimetamiseks kasutatakse liinibusside võrgustikku, mis aitab jätta väiksema ökoloogilise jalajälje. Pakiveo kõrval on Cargobus opereerinud bussijaamasid ja pakkunud bussipiletite müügi- ning nõustamisteenust üheteistkümnes Eesti linnas, väärtustades resisijate mugavust, aega ja ootekeskkonda.

„Meie juubelivanus, 30 aastat, tähistab ühtlasi vaba liikumist vabas Eestis. Bussiliinid ühendavad kogu Eestimaad küladest linnadeni ja väljapoole Eestit. Oleme igas linnas väravaks sinna saabujatele ja sealt lahkujatele ning uhked selle üle, et täidame niivõrd olulist esindusrolli,“ lisas T grupp OÜ tegevjuht Airika Aruksaar.

Juubelipidu toimub neljas bussijaamas korraga ja on kõigile TASUTA!

Vaata lähemalt Facebookist:

Muusikalisi elamusi pakuvad Tallinnas Anne Veski ja Tanja Mihhailova-Saar, Tartus Synne Valtri, Rakveres Kõrsikud ja Jõhvis Alika Milova bänd. Tallinna bussijaam pakub oma juubelipeo külalistele nostalgilisi lõbusõite retrobussidega, maitsterohket toidutänavat ja palju muid vahvaid üllatusi. Igast linnast toimub otseülekanne Delfi TV vahendusel.

„Ootame kõiki koos meiega tähistama seda liikumisvabadust ja mõnusat keskkonda, mis meile Eestis veel nii tavaline on. Tänases maailmas ei ole seda üldsegi vähe ja see väärib meeleolukat pidu,“ sõnas Airika Aruksaar.

Juubelipeo kavaga saab lähemalt tutvuda SIIN!

Jaga
Kommentaarid