Samuti mõistis kohus Voroninalt tsiviilhagi katteks AS-i OG Elektra kasuks välja 6 eurot ja 74 senti. Teise kannatanu tsiviilhagi jättis Viru maakohus läbi vaatamata.

Süüdistuse kohaselt tekitas naine 3. augustil 2020. aastal Kohtla-Järve linnas lühikese aja jooksul isikule noaga hulgaliselt torke- ja lõikevigastusi, mis põhjustasid kannatanu surma.

12. septembril 2019. aastal lähenes Voronina Kohtla-Järve linnas Hesburgeri drive-in'is kahele isikule ja lasi neile kolm korda näkku pipragaasi. Peale gaasi pihustamist haaras Inga Voronina ühe kannatanu tellitud ja tasutud kauba ning lahkus sündmuskohalt.

Voronina võttis 4. novembril 2019. aastal Kohtla-Järve linnas Grossi kaupluses müügiriiulilt kaks 0,5-liitrist GINi ja ühe 1,5-liitrise GINi ning jättis kauba eest tasumata, tekitades oma tegevusega AS-ile OG Elektra kahju 6 eurot ja 74 senti. Samuti süüdistati Inga Voroninat selles, et 14. mail 2020. aastal võttis ta samast Grossi kauplusest müügisaalist kalamarjapurgi, jättis kauba eest tasumata ja väljus poest. Poe töötaja pidas Voronina kinni ja kaup tagastati poele.

Kohtuotsus ei ole jõustunud. Selle saab edasi kaevata Tartu ringkonnakohtusse.