Venemaa süüdistab Ukrainat enda territooriumi ründamises. Belgorodi linnas olevat Ukraina õhurünnakutes kahjustada saanud poolsada hoonet ja hukkunud kolm inimest. Kurski oblasti kuberner aga väitis, et Venemaa õhutõrje tulistas piirkonnas alla kaks Ukraina drooni.

Venemaa kaitseministeerium väitis pühapäeval, et Kiiev tulistas üleöö Kurski ja Belgorodi elamurajoonide pihta ballistilistest lühimaarakettidest Skarabeus, kasutades rünnakus kassettlahingumoona.

Belgorodi oblasti kuberner Vjatšeslav Gladkov teatas, et Ukraina pommitas täna oblastikeskust. Linnas on tema sõnul kannatada saanud 11 kortermaja ja 39 väiksemat maja. Ta lisas, et surma sai kolm ja vigastada neli inimest.

Venemaa Kurski oblasti kuberner Roman Starovoit aga väitis, et Venemaa õhutõrje tulistas Kurski lähedal alla kaks Ukraina drooni Strizh.

Vene väed on tugevdamas oma positsioone Lõssõtšanski lähedal, kirjutas Luhanski oblasti kuberner Serhi Haidai pühapäeval ühismeedias.

Haidai sõnul linn põleb ning päästjad kustutasid eelneval päeval põlenguid kõrghoonetes, eramajades, kaupluses ja kaubanduskeskuses.