Tooming teenis IV klassi Valgetähe teenetemärgi. Tooming sai teenetemärgi Naiskodukaitse edendamise eest. Tooming on olnud Naiskodukaitse esinaine alates 2006. aastast. Tema juhtimisel on loodud nutirakendus „Ole valmis!“, mille eesmärk on aidata inimestel kriisides tegutseda.

Toomingu sõnul on tema jaoks oluline, et elus saaks teha neid asju, mis meeldivad ja ta on tänulik, et sümboolses mõttes tema tehtud tööd on väärindatud.

Naiskodukaitse on Toomingu sõnul oluline, sest ühel või teisel viisil peaks iga inimene riigikaitsesse kuidagi panustama. Tema sõnul pakub naiskodukaitse naistele võimaluse siseneda otseselt sõjalisse riigikaitsesse aga samas pakkuda ka laiapindset panust riigikaitsesse üldisemalt, kus oluline on ka tsiviilelanikkonna kaasamine.

Toomingut on töö puhul motiveerinud missioonitunne, kus tema töö on oluline nii ühiskonnale, kuid ka organisatsiooni liikmetele.

Täna andis Vabariigi president Alar Karis välja teenetemärke neile, kes on Eesti riiki teeninud. Teenetemärkidega tänatakse neid, kel on olnud positiivne mõju riigile, ühiskonnale või nende kogukonnale. Sel aastal sai teenetemärgi 148 inimest.