Putini kõne põhipunktidega saab tutvuda allpool blogis.

„Eile algasid massilised DDoS-rünnakud Peterburi majandusfoorumi akrediteerimissüsteemi vastu, me hoidsime seda eile ja täna öösel üleval. Täna löödi DDoS-rünnakute ägenemise tõttu foorumil osalejate baas ja kaartidega läbipääsusüsteem rivist välja, mistõttu kahjuks tekkis tõrge kaartide saamisega ja läbipääsu kinnitamisega plenaaristungile. Spetsialistid teevad praegu tööd, et seda probleemi kõrvaldada,“ ütles Peskov.

Ukraina merevägi teatas täna, et andis löögi Vene Musta mere laevastiku puksiirile Vassili Behh, mis vedas laskemoona, relvi ja personali Musta mere Maosaarele. Väidetavalt oli pardal ka õhutõrjesüsteem TOR.

„Täna hommikul anti Musta mere akvatooriumis rakettidega Harpoon löök Musta mere laevastiku puksiirile Vassili Behh, kui see transportis Maosaarele laskemoona, relvi, isikkoosseisu ja õhutõrje raketisüsteemi TOR. Andke edasi tervitused ristleja Moskva meeskonnale!“ kirjutas Odessa oblasti sõjaadministratsiooni juht Maksõm Martšenko Telegramis.

Sadu end Sjevjerodonetski keemiatehases Azot varjavaid tsiviilisikuid ei saa enam katkematu tule tõttu evakueerida, teatas eile Luhanski oblasti sõjaadministratsiooni juht Serhi Haidai CNN-ile.

„Siit välja pääseda on praegu võimatu,“ ütles Haidai. „Ma pean silmas, et see on füüsiliselt võimalik, aga väga ohtlik pideva tule ja lahingute tõttu. Kui keegi väljub, sureb ta 99-protsendise tõenäosusega.“

Haidai sõnul varjab end tehase territooriumil 568 inimest, sealhulgas 38 last.

Jaga
Kommentaarid