Lennuprogrammi raudvara oli Leedu vigurlennuäss Jurgis Kairys, Rootsi virtuoos Jacob Hollander ja Scandinavian Airshow THOR Catwalk tiivatüdrukutega.

Programmis olid esindatud Eesti oma vigurlendur Jüri Kaljundi, Eesti õhuväe kopterid R-44 ja politsei- ja piirivalveameti kopter Augusta 139 koos K-komandoga. Esinesid ka langevarjuklubi Keelutsoon lennudebüüti tegeva Kesk-Aasia lambakoeraga Vex ja Sõjaväe langevarjuklubi.

NATO õhuturbest tegid demolende Prantsuse õhujõudude hävitaja Mirage2000, Belgia hävitaja F-16, Tšehhi hävitaja Saab 39 Gripen ja Hispaania hävitaja F-18 Hornet. Viimast näeb näiteks ka menufilmis Top Gun Mawerick.

Maapealse väljapanekuga toetasid NATO lahingugrupi Briti soomusväed. Ent oma relvastust ja varustust näitasid ka Tartumaa kaitseliitlased.

Lennupäevadel esitletakse uusimaid eksponaate: Piper 23 ja Saab-340. Viimane neist on veel kodumaise lennufirma Estonian Airi värvides.

Lennupäevade kohta saab rohkem teavet siit!

Lennundusmuuseumi aktiivne tegevushooaeg kestab kuni oktoobri lõpuni ja muul ajal on gruppidel võimalik Eesti suurimat eraalgatuslikku muuseumi külastada kokkuleppel. Mais ja oktoobris on muuseum avatud kell 11 – 16, juunist septembrini kell 10 – 18.

Eesti Lennundusmuuseum saab peagi 20. aastaseks. 14.juunil 2002. aastal avatud lennundusmuuseum, loodi mitte niivõrd ajaloole rõhu panemiseks, kuivõrd soovist anda lennundusalaseid teadmisi valdkonna vastu huvi tundvatele noortele.